Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Punjabi Palace

Punjabi Palace
Vurdert som nr. 5 av 77 Restauranter i Ciudad Quesada
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

God mat
Indisk på sitt beste
Hyggelig og fin betjening.
Nytt lokale rent og pent
Dette er virkelig vært et besøk

Dato for besøk: november 2018
Takk, Anne Marie S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 172)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 1 172 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Dette må være stedet som har best Indisk mat i Spania, har reist mye og dette er blant de beste Indiske jeg har prøvd og jeg har prøvd mange. Er du i Quesada så er dette et sted som må prøves

Frode

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Frode S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Vi har vært her to ganger på vårt ukerslange opphold. Maten var utrolig god! Jeg bestilte tikka masala begge gangene og resten av følget mitt hadde butter chicken, chicken korma og chicken curry. I tillegg hadde vi både cheese og butter naan. Alt var utrolig godt og de ansatte var veldig flinke, effektive og hyggelige. Man vil ikke angre hvis man går hit. Det anbefales på det sterkeste! :D

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Christina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Beste indiske restauranten i området. Spiste butter chicken og butter naan, smakte nydelig! Ypperlig service! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, MarieKobb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Meget bra indisk mat i Spania Stedet er absolutt å anbefale for alle aldrer, og porsjonene er store.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 74oleh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Punjabi Palace, så også på

Los Montesinos, Alicante (provins)
Ciudad Quesada, Alicante (provins)
 
Ciudad Quesada, Alicante (provins)
San Miguel de Salinas, Costa Blanca
 

Har du vært i Punjabi Palace? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.