Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vindaloen var meget god. Var der i”
Anmeldelse av Punjabi Palace

Punjabi Palace
Vurdert som nr. 3 av 76 Restauranter i Ciudad Quesada
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Vindaloen var meget good . Det var den beste popodom jeg har kjem og viljen saus. Har ikke funnet makan i all min tid

Dato for besøk: september 2020
Takk, 575terjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Balik08, Owner på Punjabi Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2020
Google-oversetting

Hi
Thanks so much

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 146 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk god indisk mat!
Beste indiske i Quesada.
Anbefales på det sterkeste.
Her kommer vi tilbake!

Dato for besøk: november 2019
Takk, frodel108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2019 via mobile enheter

For andre gang besøkte vi denne flotte indiske restauranten i Rojales. Nydelig mat, service og stemming. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2019
2  Takk, IverOlavErstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2019

Bestemte oss for å stikke innom for å spise en enkel lunsj etter en hyggelig kjøretur. Vi bestilte Lamb Curry, med ris, medium styrke. Dette var en utrolig positiv erfaring matmessig. Kan trygt anbefale en tur innom stedet.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, arnenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018

I Quesada, utenfor Torrevieja ligger denne flotte restauranten. Kunnskapsrike servitører, stor meny, gode råvarer og fantastisk velsmakende retter kjennetegner dette stedet. Anbefales på det sterkeste. God kontroll på glutenfritt kosthold.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, IverOlavErstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Punjabi Palace, så også på

Los Montesinos, Alicante (provins)
Ciudad Quesada, Alicante (provins)
 
Ciudad Quesada, Alicante (provins)
San Miguel de Salinas, Costa Blanca
 

Har du vært i Punjabi Palace? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din