“Nydelig lunsj.”

Day and Night
Vurdert som nr. 11 av 72 Restauranter i Ciudad Quesada
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 27. mars 2024 via mobile enheter

Vi hadde begge lasagne og en liten salat. Nydelig lasagne, en av de bedre jeg har spist. Vi hadde husets vin og den var god. God service.
Anbefaler!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Sommerfuglen71

Anmeldt 3. august 2023

Kjempe god mat. Alle var fornøyd. Savner at de spør hvordan maten smakte, og om vi ønsker mer å drikke, men ikke mange restauranter som gjør det. Pizza, pasta og veldig gode drinker. Vært her flere ganger og skuffer ikke på mat og drikke. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, martepaatur
Anmeldt 2. august 2023 via mobile enheter

En av våre faste restauranter i Quesada. De fleste rettene på menyen er bra, og utvalget med vin er tålig bra også. Ofte travelt, men betjeningen er stort sett enkle å få tak i hvis man ønsker påfyll.
Restauranten er noe dyrere enn flere av de andre her i byen, og for å få toppscore må profesjonaliteten opp enda et hakk. Men vi koser oss på D&N.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Ole_Brun
Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

Meget god mat, suveren betjening, godt utvalg av hovedretter, forretter og desserter. Det samme med drikke. Vi hadde grillet octopussi til forrett begge gangene vi var det. Hovedretter var and og div. pasta. Alt av god kvalitet.

Dato for besøk: august 2022
Takk, KjellS407
Anmeldt 14. april 2022 via mobile enheter

Hyggelig kveld med mange gode forretter og smakfulle hovedretter. Restauranten ligger i hovedgata og er godt besøkt. Her kan det være lurt å bestille bord på forhånd.
Travle servitører, men med glimt i øyet og godt humør.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 68marit

Reisende som så på Day and Night, så også på

Ciudad Quesada, Alicante (provins)

Har du vært i Day and Night? Del dine erfaringer!