“Hyggelig besøk”

Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Cabo de las Huertas
Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening, fin service, godt utvalg og god mat. Både fortetter og hovedretter var god kvalitet. Brukte denne og som Take Away, samme gode kvalitet

Dato for besøk: august 2022
Takk, KjellS407

Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på fem som alle elsket maten her, vi var her to ganger på seks dager. Anderettene var nydelige, spesielt peking duck og gan bao. Rask servering og veldig billig. Anbefales på det sterkeste!

Takk, Tonje K
Anmeldt 29. april 2018

Som kinesiske menyer generelt er også denne fullstappet med retter, ofte svært like.
Vi valgte Gambas Verduras til euro 7,80 for stykket. Kokt ris betaler man for ekstra til 1,60.Denne retten serveres kokende i jerngryte på bordet.
Smaken var ordinær og kjedelig. Til gjengjeld var det 13 reker i retten.
Til barnebarnet ønsket vi å bestille en liten is til dessert. All "barneis" var utsolgt så nær som én. Den kostet euro 3,50 og var uspiselig. Den hadde ligget mange måneder i fryser og så direkte vemmelig ut.

Dato for besøk: april 2018
Takk, trondo685
Anmeldt 9. november 2017

Hyggelig interiør og god atmosfære. Tre retter pluss en suppe og en flaske vann kom på 25,50 euro. Greit nok.
Porsjonene var rause nok, men smakene kunne vært mer interessante. De virker kjapt lagd. Kinesiske retter kan være langt mer velsmakende.

Dato for besøk: november 2017
Takk, trondo685
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Utrolig god og smakfull mat, ikke super fan av kinamat, men denne er utenom det vanlige. Hadde flere retter, som ble delt rundt bordet, alt var godt, anbefaler spesielt and i appelsinsaus. God service, og topp mat.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, 866stigb

Reisende som så på Restaurante Nan King, så også på

Ciudad Quesada, Alicante (provins)

Har du vært i Restaurante Nan King? Del dine erfaringer!