Øystein V
Levanger, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Guest Relations Manager Scandic Linköping Väst, Guest Services / Front OfficeScandic Linkoping Vast, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. juli 2023
Hej Oystein!

Tack för att du recenserade din vistelse på Väst och att du trivdes hos oss!

Hoppas vi ses snart igen,

Angelika, Receptionen
Se flere hoteller i Linköping
Anmeldt 17. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Ida Karlsson, Guest Services / Front Office på Scandic Linkoping Vast, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2021

Anmeldt 15. august 2017

Trengte en stille og rolig plass med enkel parkering. Og det fikk vi. Nærme "gamle Linkøping". Lett å finne fra motorveien. Hyggelig betjening og god frokost. Hadde oppgradert rom, og det kan være at det var lurt.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, 395sveinungh
Anmeldt 3. august 2015 via mobile enheter

Vi bodde her når vi var i astrid lindgren verden. Ca 1 time og kjør. Nyoppusset bad og fine rom. Et lite svømmebasseng som kunne ha vært varmere med tanke på at det er mange barne som bader. Bra frokost.

Dato for oppholdet: august 2015
Takk, 401leifh
Scandic Linköpi... W, Hotel Manager på Scandic Linkoping Vast, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2015

Hej,
tack för att ni tagit er tid att skriva en review och vad roligt att höra att ni trivdes hos oss! Hoppas ni även hade en fin dag på Astrid Lindgrens Värld!

Varmt välkomna åter vid ett annat tillfälle.

Hälsningar
Marie

Anmeldt 26. juli 2015

Hotellet ligger noen kilometer utenfor sentrum og minner mest om et motell. Ved ankomst var ikke rommet klart før klokken 16.
Rommet var noe trangt for tre personer, selv om det også var en køyeseng for en fjerde person tilgjengelig. Relativt enkel standard. Rommene er visstnok under renovering, og det trengs, for gulvbelegg og bad begynner å bli slitt. Sengen var helt grei, men ikke mer. Dårlig (ingen) ventilasjon og varmt rom, vinduet stod åpent hele tiden, uten at det gjorde det kjøligere.

Frukosten var ikke bedre enn et absolutt minimum av hva man kan forvente, døgnprisen er ikke så lav.
Spiste "sommerbuffet" til middag på restauranten en kveld. En kjedelig buffet. Laksen var ok stekt, men ganske smakløs. Jeg smakte ikke forskjell på de tre salatene jeg plukket som var tilbehøret.
Våget meg på en liten kyllingfilet, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det. Det er jo nærmest umulig å beholde en kyllingfilet saftig og samtidig varm i en buffet - den var tørrstekt. Jeg trekker den konklusjonen at kokken har lite spillerom og ambisjonene til hotellet kan ikke være store når de serverer en slik buffet.

"Baren" har et veldig snevert utvalg av øl.

Musikken i fellesområdene gikk meg på nervene. Det er en TV i baren, men det nytter jo ikke å se TV når bakgrunnsmusikken overdøver Tv'n.

Man kan kjøpe dårlig og dyr mat i resepsjonen til lunch, restauranten serverer ikke lunch på sommeren. Gå heller på Statoil ved siden av dersom du skal ha lunch, eller gatekjøkkenet rett oppi gaten.

Konklusjonen er at dette fremstår som ett loslitt hotell uten ambisjoner.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, petterpitlepytt
Scandic Linköpi... W, Hotel Manager på Scandic Linkoping Vast, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2015

Hej,
tack för att du tagit dig tid med att skriva en review efter er vistelse hos oss men tråkigt att höra att ni inte trivdes. Men tack för er feedback, jag tar den med mig!

Vårt läge kan vi inte göra så mycket åt men det uppskattas av många gäster. Vi har även hotell i centrala Linköping om det kan vara ett alternativ nästa gång ni besöker Linköping.

Vänliga hälsningar
Marie

Anmeldt 8. juli 2011

Helt greit Scandic hotell i veikanten. Det som utmerker hotellet, er at ingenting utmerker det. Det er som en grå mus, hvor alt er litt slitt og grått, men fungerer helt OK. Frokostbuffeten var dårligere enn jeg har fått på andre Scandic-hoteller.

TIl å være et hotell som markedsfører seg mot barn, er det dårlig at bassenget er så dypt at mindre barn ikke klarer å stå der (og derav ikke vil bruke bassenget).

Dato for oppholdet: juli 2011
Takk, Harry1977