Innsjekkingen var omstendelig og tok for lang tid. Parkering tungvint i garasje noen hundre meter fra hotellet. Rommene var gamle og slitte, korridorer og generell beskaffenhet var på et nivå som krever rehabilitering i nær framtid. Restaurant ble ikke benyttet, men menyen var spennende. Frokosten var ok, men for meg er det rett og slett ikke godt nok hvis det ikke kan serveres stekt egg til frokost. På forespørsel ble jeg fortalt at det ikke var mulig.
Rommene hadde sin sjarm, høyt under taket og innholdsrike. Det var fin utsikt mot torget. Det skal sies at hotellet ligger meget sentralt i byens sentrum, og er et godt utgangspunkt for shopping.
Utsjekkingingen var omstendelig og tok tid. Resepsjonisten brukte alt for lang tid for å få oversikt over de tre rommene som utsjekkingen gjaldt. Her er det stort forbedringspotensiale.
Romservice ble ikke gjennomført som forventet. Personalet dukket opp kl 14, da var vi på rommet og i og med at de sluttet på jobb kl 15 så ble det ingen romservice, men vi fikk nye handuker.