Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 086)
Filtrer anmeldelser
1 086 resultater
Vurdering fra reisende
438
390
165
62
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
438
390
165
62
31
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 086 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Til tross for oppussing og et bråkete hotell (betongboring 08-18), så er betjeningen veldig vennlige. De slo også av litt på prisen pga støy. Full forståelse for at man må pusse opp, og det passer jo egentlig aldri, men utifra de premissene leverer hotellet på service. Oppussing skal være ferdig september 2017.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stian J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TeresePe, Operations Manager på Clarion Hotel Gillet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2017
Google-oversetting

Hej,

Tack för god förståelse för visst ljud från renoveringen hos oss. Det kommer resultera i helt nya och fina hotellrum. Hoppas du får möjlighet att besöka oss igen för att då kanske bo på något av de nya rummen.

Jag önskar dig en fin kväll!

Vänliga hälsningar,
Terese

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2016

Fint hotell, god mat, hyggelig personale og topp beliggenhet. Enkelt å parkere i parkeringshuset og ta heisen rett opp i resepsjonen. Ligger sentralt med gåavstand til det meste. Kort vei til bandyhallen. Et hotell å anbefale hvis du skal til Uppsala.

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 459meretew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena M, Försäljningschef på Clarion Hotel Gillet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2016
Google-oversetting

Hej,

Så roligt att läsa att ni haft en härlig vistelse hos oss. Visst är det smidigt med parkering i direkt anslutning till hotellet.

Jag hälsar dig varmt välkommen tillbaka till oss!

Vänliga hälsningar,
Helena
Clarion Hotel Gillet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2016 via mobile enheter

Helt OK hotell. For den prisen bør man kunne forvente et finere bad, mindre slitasje samt et stabilt og velfungerende Internett. Ellers var sengene gode og frokosten bra. Hyggelig personale i resepsjonen.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 266karianneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TeresePe, Operations Manager på Clarion Hotel Gillet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2016
Google-oversetting

Hej Karinne H,

Tack för att du tagit den tid att återkoppla angående din vistelse hos oss. Jag kommer ta med mig dina kommentarer på förbättringsområden.

Jag hoppas på att få se dig som gäst hos oss igen. Tills dess önskar jag dig en fin dag!

Vänliga hälsningar,
Terese
Clarion Hotel Gillet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2016

Veldih hyggelig og serviceinnstite reseptionspersonale. Stort rom, gode senger.
Badet kunne trengt litt oppgradering. Liker ikke dusjforheng.Frokosten var bra, savnet stekt egg. Også var det veldig bra beliggenhet

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Bente S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena M, Hotellchef på Clarion Hotel Gillet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2016
Google-oversetting

Hej Bente,
Tack för fina rader om oss på Clarion Gillet!
Vi håller tummarna för en omfattande badrumsrenovering i våra hotellrum framöver. Välkommen åter till oss, och trevlig sommar!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2016

Bra rom, god lydisolasjon til vinduer (fint, fordi det ligger mye barer i nærheten. Krisefrokost, særlig for barna (sukker, og mere sukker, ikke noe "rett fra gården", grovt eller ferskt), og ikke noe å trene med i treningssentret. Parkering 180kr døgnet. Ellers fine rom og hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Aurdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena M, Hotellchef på Clarion Hotel Gillet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2016
Google-oversetting

Hej Aurdal
Tack för din feedback från din vistelse.
Vi ser över de punkter du meddelat oss om och gör vårt bästa för att åtgärda dessa.
Vi hoppas trots detta att du haft en trevlig vistelse i Uppsala och önskar dig varmt välkommen åter igen.
Trevlig sommar!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser