Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (440)
Filtrer anmeldelser
440 resultater
Vurdering fra reisende
103
182
105
34
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
103
182
105
34
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 440 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2018

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ginger W, General Manager på Scandic Uppsala North, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 10. november 2017 via mobile enheter

Ingen høye bygninger i nærheten, følgelig bra utsikt fra rommet vårt som lå i 1. etasje helt på bakkenivå. Vi hadde ikke regnet med det, beliggende ‘midt’ i byen.
Hyggelig og rask innsjekking. OK rom, bra utstyrt. Restaurant-tilbud om kvelden. Vi hadde annet opplegg kveldene i Uppsala, så bare frokost ble spist på hotellet. Frokosten var helt OK, over middels hotellstandard. Effektiv utsjekk.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sieino44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erika G, Chef på Scandic Uppsala North, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2017
Google-oversetting

Hej,

Tack för att ni lämnat feedback efter vistelsen hos oss. Vad glada vi blir att ni haft en bra vistelse och trivts hos oss.
Vi ser fram emot ert nästa besök!
Hälsningar,
Anki Andersson, hotellchef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2017 via mobile enheter

Eit praktisk hotell når vi skulle være i Uppsala en hel helg. Hyggelig personale og god mat i restauranten, og ikke minst greie priser i restauranten. Fine og rene rom og godt med parkering.
Fikk hjelp til valg av restaurant og booking av sentrum når restauranten var stengt,

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 454anjas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erika G, Chef på Scandic Uppsala North, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2017
Google-oversetting

Hej,

Tack för att du tagit dig tid att ge oss feedback efter ditt besök.
Vad roligt att vi motsvarat dina förväntningar på oss och att du fick en bra vistelse hos oss.
Välkommen åter!
Hälsningar,
Anki Andersson, Hotellchef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2016

Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Erika G, Manager på Scandic Uppsala North, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 31. oktober 2016

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Erika G, Manager på Scandic Uppsala North, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser