Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
frykis
Sandvika, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 7. juni 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Anna Sundenhammar, HotelldirektörClarion Collection Hotel Bilan, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. juli 2023
Hej och stort tack för ditt omdöme, så glada vi blir över att läsa om din upplevelse!

Varmt välkommen tillbaka,

kr 1 149
2.8 km fra Clarion Collection Hotel Bilan
Se flere hoteller i Karlstad
Anmeldt 20. mai 2023

Utrolig god innsjekking - takket være Klara - som var effektiviteten selv samtidig som hun var rolig og utrolig hyggelig. Hotellet bød på kveldsmat - vi trodde det var noe enkelt - men det var virkelig bra.
Sentralt beliggende hotell med gode og fine rom. Her trivdes vi veldig godt!

Romtips: Gratis parkering rett ved hotellet. Sentralt beliggende. Få med deg kveldsmaten.
Dato for oppholdet: mai 2023
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, edithk629
Anna Sundenhammar, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2023

Stort tack för att ni tog er tid att skriva några rader om er upplevelse hos oss, vad glada vi blir av ert fina omdöme!
Varmt välkomna tillbaka till oss,

Anmeldt 24. august 2022 via mobile enheter

Fasinerende, med rom i det gamle fengselet, men veldig varmt på rommet og en smal seng gjorde at søvnkvaliteten ble sånn passe. Litt kjedelig kveldsmat sammenlignet med andre hoteller som tilbyr dette. Artig med museet i kjelleren, hvor en kan se celler og historie.

Romtips: Prøv å unngå rom mot Jernbanen
Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste med venner
Takk, OdBjB
Anna Sundenhammar, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2022

Hej,

Tack för din feedback från din vistelse.
Vi beklagar att delar av din vistelse inte helt mötte dina förväntningar. Då vår gamla byggnad inte har klimatanläggning installerad jobbar vi aktivt med proaktiva åtgärder som fläktar och mörkläggning av rummen men vi förstår att det varma sommardagar inte räcker fullt ut.

Välkommen tillbaka,

Hotelldirektör

Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Et svært hyggelig hotell i et gammelt fengsel. Utfordringer med å gjøre om et fengsel til hotell var svært godt løst. Fine rom med gode senger, veldig god mat som inkluderer både fika og kveldsmat og hyggelig personale. Fine fellesområder som innbyr til å bruke mer enn bare rommet. Sentralt beliggende i nærheten av kafeer, restauranter og andre severdigheter. Gratis parkering er et ekstra pluss! Anbefales!

Romtips: Dersom du er vâr på lyd; ta med ørepropper da noen rom vender ut mot veien, men ikke sjenerende selv om vi sov med vinduet oppe.
Dato for oppholdet: august 2022
1  Takk, NinaWM
Anna Sundenhammar, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2022

Tack Nina för ditt trevliga omdöme om oss, vi uppskattar att du tog dig tid att skriva några rader!

Varmt välkommen tillbaka,

Anmeldt 28. juli 2022

Flott hotell med hyggelig personale. Bra standard på rom og super service. Hotellet ligger fint plassert i Karlstad med parkering rett i nærheten av hotellet.

Et minimuseum i kjelleren som fortelle om hotellets historie som fengsel.

Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Per_norway

Hej Per,

Vad glada vi blir att du gärna rekommenderar vårt hotell! Hoppas vi får se dig hos oss snart igen, välkommen tillbaka!

Hotelldirektör

Anmeldt 14. april 2022 via mobile enheter

Meget hyggelig og service minded personale i resepsjonen ved ankomst. Rommet var ferdig selv om vi kom flere timer for tidlig.
Vi hadde et Superior rom med utsikt ut mot rundkjøringen og toglinjen. Disse 2 tingene hørte vi gjennom natten.
I tillegg hørtes det godt når de over oss gikk over gulvet. Og det gjorde de mye. Siden dette har vært et tidligere fengsel er det mye tykke murvegger som også effektivt forstyrret nettverkssignalene. Dette er ikke et sted å jobbe på rommet og være avhengig av godt og kontinuerlig nett.

De har tatt godt vare på historien, med eget museum og veggdekorasjoner.
Området i 1.etg med sittegrupper er koselig og her serveres det Fika.

Kveldsmaten var vi meget positivt overrasket over. Dette får de godt til i Sverige. Vi har ikke vært like imponert i Norge, med unntak av Gabels Hus på Frogner.
Godt organisert både kveld og morgen.

Personalet er diskret og effektivt til stede.
Pluss for gratis parkering rett ved siden av.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, QExcellent
Anna Sundenhammar, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2022

Hej!

Stort tack för ditt fina omdöme och vad glada vi blir att helheten upplevdes som positiv!
Precis som du skriver så finns det vissa utmaningar med tanke på byggnadens ålder och historia (som det oftast gör i sådana byggnader) men vi hoppas att det väger upp den övriga upplevelsen.

Varmt välkommen tillbaka till oss!