Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 153

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anmeldt 30. april 2018

Dato for oppholdet: april 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anki T, Reservationmanager på Scandic Klaralven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2018

Anmeldt 26. desember 2017

Vi ville ha et raskt stopp på vei til Stockholm, og dette hotellet var veldig bra for det formålet. Kjapt inn fra E18 og enkelt å sjekke inn/parkere og komme seg inn med sovende barn. «Barnepakke» med tegneting var fint å få ved innsjekk.

• Reisetype: Reiste med familie
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, AnnaL7995
Anki T, Bokningschef på Scandic Klaralven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2017

Hej,
Trevligt att höra att ni och barnen hade det bra hos oss.
Hoppas resan till Stockholm gick bra och välkomna åter.
Gott nytt år!

Anmeldt 14. desember 2017 via mobile enheter

Stopper og overnatter på hotellet, når vi reiser fra Oslo til Stockholm. Grunnen er at det ligger like ved E-18 og har god parkeringsplass både med og uten tak. Parkeringen er også gratis. De ansatte er blide og hyggelige og vi føler oss velkommen. Vi pleier og be om rom mot elven, da vi liker utsikten bedre. I år var vi der natt til 13. desember og fikk Lucia med oss. I år var det barnehage som opptrådte og de var meget flinke til å synge. Ellers fikk vi et pent og rent rom. De har også svømmebasseng og trimrom, men det brukte vi ikke.

Takk, P1870UJtoms
Anki T, Bokningschef på Scandic Klaralven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2017

Hej, tack för att ni väljer att bo hos oss när ni kommer från Oslo och skall till Stockholm.
Kul att höra att ni är nöjda med hotellet och det vi erbjuder.
Visst är det mysigt med lucia. Vilken tur att ni var här just den dagen.
Önskar er en God Jul och Gott nytt år! Hoppas vi ses igen under 2018.

Anmeldt 6. desember 2017

Lett tilgjengelig nær E18 og byen. Pen beliggenhet ved Klaraelven. Vi bodde en natt på bonuspoeng og fikk rom i enden av en korridor. Jeg har aldri bodd på et hotell med så lang gangavstand fra resepsjon og frokostsal. Men rommet var OK og betjeningen hyggelige og hjelpsomme.

1  Takk, 500astra2
Anki T, Bokningschef på Scandic Klaralven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2017

Hej,
Tack för din feedback. Plus och minus hjälper oss att blir bättre.
Ja det är ju så att vårt hotell är bygg på längden så vi har några korridorer att gå i.
Just nu håller vi i etapper på att renovera våra rum på hotellet så det kan också spela in i vart i hotellet man hamnar.
Trevligt att höra att ni var nöjda med rummet och personalen.
Välkomna åter.