Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 110
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 110
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
ScandicHotels.com
USD 107
Vis tilbud
Hotels.comUSD 110
PricelineUSD 110
eDreamsUSD 110
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (639)
Filtrer anmeldelser
639 resultater
Vurdering fra reisende
155
266
158
38
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
155
266
158
38
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 639 anmeldelser
Anmeldt 3. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 27. desember 2019 via mobile enheter

Vi kom rundt midnatt til hotellet. Fikk en hyggelig velkomst. På rommet var det seng på plass for vår lille chihuahua.
Hotellet er bygd i bredden og ikke i høyden, noe som gjør at det kan bli langt å gå fra resepsjonen til rommet.
Vi fikk dessverre rom ut mot motorveien, noe som ga en del støy på natta.
Frokosten var akseptabel men ikke noe mer.
Vi prøvde også middagen på hotellet. Den klassiske hamburgeren var ingen stor opplevelse.
Men ellers er Karlstad en flott by og hotellet ligger fint inntil elva med fine turområder rundt.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Happyfred63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Scandic_Klaralven, Kundansvarig på Scandic Klaralven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 18. juni 2019

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 12. juni 2019

God mat i en stor og hyggelig spisesal. Vi fikk rom mot elva og var ikke plaget med bilstøy. Gratis parkering rett utenfor, på hotellets eiendom. Flere muligheter til en aktiv ferie og det er en kort sykkel-/gåtur til sentrum (1 km) langs elva

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Travel16905232813
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser