Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lars J
Anmeldelse av Scandic Winn
3,0 av 5 boblerAnmeldt 22. mai 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2022
Cecilia Wallin, Guest Services / Front OfficeScandic Winn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. juni 2022
Hej,

Tack för din feedback efter ditt besök hos oss.
Så roligt att höra att ni är nöjda med ert besök.

Hoppas att vi ses snart igen!

Hälsningar,

kr 1 153
2.6 km fra Scandic Winn
Se flere hoteller i Karlstad
Anmeldt 25. april 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening, fint rom, og i utgangspunktet god beliggenhet. Men dette hotellet egnet seg ikke til familieopphold, iallefall ikke fredag til lørdag i påsken. Rånerne/raggerne holdt det gående til sent på kveld med høy musikk og skråling rett utenfor hotellet. Hadde jeg vært på guttetur hadde det sikkert gått greit, men altså ikke med familien. I tillegg var det veldig skittent på gulvet under ekstrasengen, med brukte ørepropper og hybelkaniner. Jeg skjønner forsåvidt at gjestene må bruke hørepropper for å få en god natt med søvn, men ingen kjekk opplevelse dette.

Dato for oppholdet: april 2022
1  Takk, Ctrl-shift-del
Cecilia Wallin, Guest Services / Front Office på Scandic Winn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2022

Hej,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Tråkigt att höra att du inte var nöjd med din vistelse. Det är såklart inte den hotellupplevelse som vi vill erbjuda våra gäster.

Vi är medvetna om att trafiken och ljudvolymen utanför hotellet var ovanligt högt under påskhelgen och det är väldigt synd att det drabbade våra gäster.

Vi hoppas såklart att du vill komma tillbaka till oss och att vi kan ge dig en bättre upplevelse då.

Bästa hälsningar,
Cecilia på Scandic Winn

Anmeldt 11. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Lotta Kruse Widström, General Manager på Scandic Winn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2021

Anmeldt 24. august 2019

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Anmeldt 29. juli 2019

Kona og jeg har bodd her tidligere med god erfaring. Veldig hyggelig mottagelse, god service i restaurant og bar. Deilig frokost med hyggelig betjening.
Hotellet ligger sentralt til med grei parkering til OK priser.
Rommene er over gjennomsnitt for hva vi opplevde forøvrig på denne turen.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med venner