“Karlstads dårligste service og oppførsel”
Anmeldelse av Cazanova

Cazanova
Vurdert som nr. 33 av 232 Restauranter i Karlstad
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 2. juni 2023

Kelneren tok opp feil bestilling. Selv om vi påpekte det flere ganger, klarte de ikke å rette det opp. Vi måtte ta den maten vi fikk servert. Da vi skulle betale og vi påpekte feilen de hadde gjort, ba de oss om å «holde kjeften». De innrømmet ikke at de hadde gjort en feil. Anbefaler ingen å oppsøke dette stedet. Frarådes på det sterkeste

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Jorid H

Anmeldt 15. april 2023 via mobile enheter

Omgivelse/personale: Det var veldig kaldt i restauranten, vi satt ute og spurte om de kunne slå på varmelampen. Denne virket ikke, men vi fikk heller ikke tilbud om å flytte oss til et annet bord hvor det var varmere eller om å få pledd.

Vi spurte personellet om de hadde en rødvin type Barbera til maten. Servitrisen hadde ingen anelse om hva Barbera var for noe, så hun gikk å spurte. Etter hvert får vi det servert til en veldig høy pris.

Når vi skal betale gir kelneren oss kortterminalen og står å venter ved siden av/og ser på til vi har betalt. Noe som virker litt ubehagelig.

I tillegg var det ingen musikk i restauranten, Selv om det var høytalere tilgjengelig i hele restauranten.

Maten: det var glutenfritt alternativ og maten hadde veldig god smak, men kjøttet i pastaen var veldig tørt.

Jeg ville nok ikke besøkt denne restauranten igjen.

Dato for besøk: april 2023
Takk, martinasS9604ZL
Anmeldt 30. desember 2022 via mobile enheter

God service. Deilig mat. Blide mennesker. Flink med barn. Gode anbefalinger for vin. Godt øl. Denne restauranten anbefales.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Vacation19358820337
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Treigt personell, lang ventetid på mat. Skulle ta med pizza restene til en gutt på 3 år som ikke klarte og spise opp alt. Etter 15minutter ventetid gikk vi uten pizza. Restauranten var ikke halvfull engang. Første og siste gang vi går dit.

Dato for besøk: august 2022
Takk, EspenE58
Anmeldt 16. april 2022 via mobile enheter

Så fram til en skikkelig god middag, med en god vin.
I løpet av 15 minutter var rettene servert.
Litt plunder med hva som var hva av servitøren.
Dette fant vi ut av selv.
Kjøtt-rettene måtte vi ha god tid på å svelge.
Seige og lite smakfulle.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Safari322676

Reisende som så på Cazanova, så også på

Karlstad, Värmland
Karlstad, Värmland

Har du vært i Cazanova? Del dine erfaringer!