Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 149
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 149
USD 138
Vis tilbud
Hotels.com
USD 149
USD 138
Vis tilbud
FindHotelUSD 138
TravelocityUSD 138
CheapTicketsUSD 138
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (889)
Filtrer anmeldelser
889 resultater
Vurdering fra reisende
354
313
145
49
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
354
313
145
49
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 889 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2018

Hotellet lå sentralt og lett tilgjengelig til parkering. Frokosten var god, med godt utvalg.
Servicen i resepsjon og baren var ikke så god som man kan forvente. Vi brukte mye tid på å vente for å få servering, innsjekk, informasjon ol.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, olehenrikolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2018
Google-oversetting

Tack för din återkoppling, vi värdesätter den. Vi jobbar för att ge er en härlig vistelse hos oss så vi tar till oss av era synpunkter och försöker förbättra oss.

Önskar er varmt välkomna tillbaka.

Lena Malmberg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Frekk betjening av Caroline i resepsjonen.
Hun sto og diskuterte innsjekk tidspunkt. Når vi bestilte rom gjennom coop sto innsjekk 14.00 men ho mente det var 15.00. Ikke gadd ho sjekke med de andre ansatte om rommet var klart tidligere heller. Hotellet i seg selv lå veldig sentralt og var fint. Store rom og god seng. Kommer ikke til Å overnatte der igjen pga dårlig velkomst som la en liten demper på turen.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kre95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anna C, Receptionschef på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2018
Google-oversetting

Hej!
Jag vill verkligen be om ursäkt för att ni fick det här bemötandet när ni kom till hotellet. Det var inte min mening att uppfattas som otrevlig när vi pratade om incheckningstiderna utan jag ville bara att vi skulle komma fram till en lösning. Ber återigen om ursäkt och hoppas att ni kan tänka er att komma tillbaka till oss igen. Väljer ni att komma tillbaka så ger vi er en fri uppgradering på rummet.
Med vänliga hälsningar, Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2018

Jeg kan trygt anbefale dette hotellet!
Alt fungerte fint. Det var fine rom, veldig renslig, hyggelig personell og god mat.

Har bodd her nå i 3 uker og har ikke planer om å bytte hotell i ukene fremover.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, 721mariusn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2018
Google-oversetting

Tack för din fantastiska återkoppling. vi glädjer oss att ha dig kvar på hotellet.

Mvh/ Lena Malmberg
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2018 via mobile enheter

Nyttår i Karlstad i 3 døgn med med halvpensjon, frokost og middag.
Hyggelig betjening. Ok rom.
Frokosten var god,solid og sunn, men middagsbuffet var pølser og atter pølser og dagens suppe selv på Nyttårsaften.
Da ba vi om å få snakke med hovmesteren til servitøren. «Ja,selvfølgelig»,svare hun.
Hun kom tilbake med 2 frokostkuponger til neste gang vi måtte komme .
Vi gjentok vår klage.
Hun gikk igjen for å hente en ansvarlig.
Hun kom tilbake med en dessert på deling til min kone og meg.
men ingen hovmester.
En uforglemmelig Nyttårsaften.!
Ser i spenning frem til deres svar.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, livogjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2018
Google-oversetting

Hej,
vi vill gärna komma i kontakt med er så maila gärna era kontaktuppgifter på
lena.malmberg@choice.se
ber om ursäkt redan här men vill gärna göra det direkt till er.

Mvh/ Lena Malmberg
General manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2017

Hotellet ligger sentralt til på alle måter. Rett ved jernbanestasjonen, direkte forbindelse ut på motorveien og i utkanten av gågateområdene. Gode parkeringsmuligheter til tross for beliggenheten. Hotellet består av flere bygg som ligger inntil hverandre, så det er noen trapper på etasjene. Fremstår som nyoppusset. Mange rom som vender inn i bakgården der frokostsalen er og det gjør at vinduene ikke kan åpnes, noe som gir min eneste negative bemerkning om hotellet: Det ble varmt på rommet. Betjeningen prøvde å fikse det, men det var nok et sentral ventilasjonsanlegg, så ikke mye de fikk gjort.

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Henning S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2017
Google-oversetting

Tack för er återkoppling, vi försöker att ständig bli bättre och värdesätter att ni tar er tid.
Vi jobbar med fastighetsägaren för att hitta en lösning på ventilationsanläggningen.
Att man inte kan öppna fönstren mot innergården beror på säkerhetskrav.

Vi önskar er välkomna tillbaka!

Mvh/ Lena Malmberg
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser