Besvart 25. mars 2019
Tack för er återkoppling, den är värdefull för oss. Vi hoppas få se er här igen.
Varmt Välkomna tillbaka!
Lena Malmberg
Flott suite, god mat, hyggelig betjening, aircondition, grei parering i P-hus ved siden av hotellet, god seng, alt var bra. Kommer igjen en annen gang. Hadde med våre to barn som koste seg. Kveldsmaten var utmerket.
Dato for oppholdet: februar 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør GrandTour31185803294 om Clarion Collection Hotel Plaza
Takk, GrandTour31185803294
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019
Tack för er fina återkoppling, roligt att höra att ni alla trivdes så bra. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka.
Mvh/ Lena Malmberg
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Rene, store, rom med gode senger. God mat . Gratis kveldsmåltid Billig innendørs parkering i parkeringshus rett over gaten.Personalet på hele hotellet var bare et stort smil.☺ kommer helt sikkert tilbake på neste Karlstad tur.
Dato for oppholdet: februar 2019
Spør morten m om Clarion Collection Hotel Plaza
2 Takk, morten m
AnnaC12073, Receptionschef på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2019
Tusen tack för ditt omdöme, vad roligt att ni var nöjda med er vistelse hos oss. Varmt välkomna tillbaka önskar personalen på Plaza!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig bra frokost og kveldsmaten var helt super. Rommene var litt små, men helt ok om man bare skal sove en natt eller to. Lett å parkere i parkeringshus ved siden av hotellet. Kjøp parkeringsbevis i resepsjonen. Ikke dyrt.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør 849egill om Clarion Collection Hotel Plaza
1 Takk, 849egill
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018
Tack för er återkoppling, vi värdesätter att du tar dig tid att svara.
Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss.
Mvh/ Lena Malmberg General manager
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Tilbragte en helg på hotellet. Første besøk i Karlstad. Rommet var helt greit, men ikke spesielt stort. Savnet en litt komfortabel stol å sitte i. Komfortabel seng. Badet var helt ok.
Men service var god. Alle som jobbet der var vennlige og serviceminded. Vi benyttet oss av kveldsmattilbudet, og det var vi faktisk godt fornøyd med. Frokost var også relativt variert, men litt utplukket når vi kom ned ca 30 min før frokosten var ferdig.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør Holiday_HM om Clarion Collection Hotel Plaza
1 Takk, Holiday_HM
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Tack för er återkoppling, trevligt att höra att ert första besök i vår stad och vårt hotell blev bra!
Vi önskar er varmt välkomna tillbaka!
Mvh/ Lena Malmberg
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet lå sentralt og lett tilgjengelig til parkering. Frokosten var god, med godt utvalg. Servicen i resepsjon og baren var ikke så god som man kan forvente. Vi brukte mye tid på å vente for å få servering, innsjekk, informasjon ol.
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør olehenrikolsen om Clarion Collection Hotel Plaza
Takk, olehenrikolsen
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2018
Tack för din återkoppling, vi värdesätter den. Vi jobbar för att ge er en härlig vistelse hos oss så vi tar till oss av era synpunkter och försöker förbättra oss.
Önskar er varmt välkomna tillbaka.
Lena Malmberg