Per christian S
2,0 av 5 boblerRom
1,0 av 5 boblerRenslighet
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Lena Malmberg, HotelldirektörClarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. sep. 2020
Tack för att du tar dig tid och återkopplar. Tråkigt att vi inte lyckades ge er en bra upplevelse av hotellet.
När det gäller bestick i frukosten att ta mat med har vi tagit bort dem så att gästen ska använda enbart sina egna bestick, tyvärr fungerar detta inte alltid och någon glömmer gaffel eller annat som man tog pålägg med.

Vi hoppas trots allt få en ny chans och visa att vi kan bättre.

0.4 km fra Clarion Collection Hotel Plaza
L'auberge vue de devant.
1.2 km fra Clarion Collection Hotel Plaza
Se flere hoteller i Karlstad
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Vi overnattet i Karlstad på vei nordover i sommer. Vi har bodd på hotellet tidligere, og være veldig fornøyde. Siden vi ønsket oss et stort rom, valgte vi delux. Vi ble veldig besvikne på rommet. Det var nokså lite, og hadde kun en stol å sitte i. Vi forsøkte å få bytte rom, men hotellet var fullt, så det fikk vi ikke til. Jeg synes det er svært ille å få et lite rom,med kun en ordentlig sitteplass, når man bestiller deluxrom.

Takk, 742heidis
Lena Malmberg, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Tack för att ni återkopplar till oss. Ledsen att er vistelse inte blev som ni önskat. Våra deluxe ser lite olika ut och alla har inte 2 fotöljer dessvärre.
Vi hoppas ni ger oss ytterligare en chans att ge er en bra vistelse.
Välkomna åter!

Anmeldt 5. november 2019

Bodde der 2 netter i oktober 2019. Hotellet har en god standard. Hyggelig resepsjon og betjening. Frokost og kveldsmaten var veldig god. Rommet var litt lite og det var ingen dør i dusjen. Men sengen var veldig god å sove i :-)

Dato for oppholdet: oktober 2019
1  Takk, 922kyrreh
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2019

Tack för din återkoppling , den är värdefull för oss. härligt att höra att de hade en bra vistelse hos oss
och vi hoppas få möjlighet att checka in dig snart igen.

Välkommen åter!

Lena Malmberg

Anmeldt 4. november 2019

Fint beliggende sentrumshotell, rett ved parkeringshus. Hyggelig og god service fra personale. Godt aftensmåltid inkludert i prisen. God og variert frokost. Lite Delux over Delux rom. Her trengs oppgradering og større differensiering. Tror mange er villig til å betale for en høyere romstandard når en som par er på weekend. På den annen side oppholdet rimelig og vi fikk det vi betalte for.

Dato for oppholdet: november 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 242halfdanb
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2019

Tack för er trevliga återkoppling, vi värdesätter den verkligen. Vi blir glada och tacksamma över att vi gett er en bra vistelse hos oss och hoppas få checka in er snart igen.

Varmt välkomna tillbaka.

Lena Malmberg

Anmeldt 1. oktober 2019 via mobile enheter

Rommet var skittent ved ankomst, hadde bestilt en øl pakke som skulle stå på rommet, det hadde dem aldri hørt om. Sto på nett at det var minibar og roomservice men minibaren sto varm og tom inni skapet og roomservice eksisterte ikke. Fikk ingenting tilbake for verken rommet eller ølen. Da vi skulle gå til baren for å kjøpe drikke tok det 15minutter før det kom en bartender..
Men fika tilbudet og frokosten var god!

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, vildemv
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2019

Tack för din återkoppling, tråkigt att höra att vi inte kunde leva upp till en bra vistelse för er. Självklart ska rummet vara klart och extra beställningar finnas på plats när man får checka in.

Vi hoppas att vi får en chans att visa att vi kan så mycket bättre.

Mvh/ Lena

Anmeldt 16. mai 2019 via mobile enheter

Har vært på jobbreise til Karlstad og bodde her.
Selve hotellet er av god standard og med hyggelig betjening. Kveldsmat og frokost var inkludert og prisen var grei.
Men jeg er her primært for å sove. Bestilte dobbel seng og fikk 2 enkle som sklei hele tiden fra hverandre til stor irritasjon.
For meg var madrassen alt for bløtt, dette er selvsagt en personlig opplevelse.
Siste sak var at rommet var for varmt og det gikk ikke å lufte eller sette den ned.
Enden på visa er at jeg sov dårlig og kommer neppe til å bestille her neste gang jeg skal hit.
Parkering er også dyrt og de har ikke løsning.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Esben J
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mai 2019

Tack för din återkoppling, vi värdesätter att du tar dig tid.
Vi har rum på med hela madrasser så du slipper detta problem och även rum där du kan styra din värme.
Ledsen att vi inte kunde lösa detta åt dig vid detta tillfälle. Vi hoppas att du ger oss ett nytt försök så ska vi visa att vi kan bättre.

Priset på parkering kan vi tyvärr inte påverka då garaget inte är vårt eget.

Önskar er en trevlig helg och välkommen tillbaka.

Mvh/ Lena Malmberg