Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Trygve L
Oslo, Norge
Anmeldelse av Scandic Karlstad City
4,0 av 5 boblerAnmeldt 7. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
4,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 1 431
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.2 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Tripadvisor
kr 1 409
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.4 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Romservice
Strawberry Hotels
kr 1 539
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 431
  • Booking.com
0.2 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 594
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 594
0.4 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Strawberry Hotels
kr 1 553
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 445
  • Booking.com
0.4 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 221
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.3 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 187
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
2.9 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 697
  • Priceline
0.3 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 133
  • Expedia.com
    kr 1 152
0.4 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
L'auberge vue de devant.
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 829
  • Priceline
1.3 km fra Scandic Karlstad City
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Karlstad
Anmeldelser (663)
Filtrer anmeldelser
663 resultater
Vurdering fra reisende
184
301
115
49
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
184
301
115
49
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 663 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2018

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anki T, Bokningschef på Scandic Karlstad City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 18. juli 2018

Veldig sentralt plassert i Karlstad og lett og finne. Fikk veldig god service på mail før ankomst. Rotete og fullt ankomstlokale og jeg måtte vente en god stund før jeg fikk sjekket inn. Videre var jeg skriftlig lovet parkeringsplass, men det fikk jeg ikke når jeg kom da viste til at det var fullt, så jeg måtte parkere i ett nærliggende parkeringshus til 160 SEK. Rommet var helt greit. Veldig greit helse-, velvære- og treningsområdet. Wifi fungerte bra. Kaotisk frokost, men maten var ganske god. Fint barområde og uteområde. Middagsbuffeten var svært bra med overraskende god kvalitet på maten. Servicen ellers var hyggelig og hjelpsom. Alt i alt hadde jeg det ganske bra her.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Svein-Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Fint hotell med hyggelig betjening.
Boblebadet i kjelleren er fint og deilig for avslapning, men må ha avdelingen for dere selv da det bare er ett boblebad der.

Rommet var rent og fint. Vi hadde fin luftebalkong mot bakgården så stille og rolig😊

Frokosten hadde litt lite utvalg i forhold til andre Scandic hotell vi har vært på dessverre, derfor bare 4 av 5.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, vegarr2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mai 2018

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anki T, Reservationmanager på Scandic Karlstad City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 16. april 2018

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anki T, Bokningschef på Scandic Karlstad City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser