Fint, renslig og hyggelig hotell i sentrum av Karlstad. Svært hyggelig betjening og glimrende frokost. Det eneste som trekker ned, er (a) ingen tannkrem på rommet og (b) hotellbaren stenger kl. 00. Litt tidlig.
- Gratis Wi-Fi
- Bar/lounge
Veldig sentralt plassert i Karlstad og lett og finne. Fikk veldig god service på mail før ankomst. Rotete og fullt ankomstlokale og jeg måtte vente en god stund før jeg fikk sjekket inn. Videre var jeg skriftlig lovet parkeringsplass, men det fikk jeg ikke når jeg kom da viste til at det var fullt, så jeg måtte parkere i ett nærliggende parkeringshus til 160 SEK. Rommet var helt greit. Veldig greit helse-, velvære- og treningsområdet. Wifi fungerte bra. Kaotisk frokost, men maten var ganske god. Fint barområde og uteområde. Middagsbuffeten var svært bra med overraskende god kvalitet på maten. Servicen ellers var hyggelig og hjelpsom. Alt i alt hadde jeg det ganske bra her.
Fint hotell med hyggelig betjening.
Boblebadet i kjelleren er fint og deilig for avslapning, men må ha avdelingen for dere selv da det bare er ett boblebad der.
Rommet var rent og fint. Vi hadde fin luftebalkong mot bakgården så stille og rolig
Frokosten hadde litt lite utvalg i forhold til andre Scandic hotell vi har vært på dessverre, derfor bare 4 av 5.