Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kvalitet i forhold til pris”
Anmeldelse av Spicy Hot

Spicy Hot
Vurdert som nr. 2 av 6 Smått og godt i Karlstad
Prisklasse: USD 3 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Store porsjoner og rimelig pris, men smaken stod dessverre i forhold til prisen. Det smakte gammelt fett og rettene var overskyet. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 535steinars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (339)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 339 anmeldelser

Anmeldt 25. april 2020

Herlig atmosfäre og nydelig mat,jeg bestiller som regel take away og får maten raskt ,blide og hyggelige ansatte

Dato for besøk: april 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Globetrotter69_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2020

Vi elsker thai-mat, så da vi besøkte Karlstad for en helg ville vi forsøke dette stedet. Ungene elsker ris med innbakt kylling, så da hadde vi enda en grunn for å velge stedet. Menyen var variert, og jeg vil si det var noe for enhver smak. Jeg valgte en rett med « tykke» nudler, biff og sesamfrø. Nudlene var himmelske, og biffen overraskende mør. Det var fri drikke (alkoholfri) til maten, samt mulighet for påfyll. Perfekt! Synes stemningen på stedet var behagelig og at personalet var hyggelig.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, MargaretKv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Veldig god asiatisk mat! Kan anbefale nr 2 på menyen, med karrysaus og biffkjøtt. Og også nr. 13c var veldig god!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, MrGuty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

God og rimelig mat. Smakfullt. Spiste på stedet. Drikke inkludert i pris! Kommer gjerne igjen. Spiste sen middag. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Trulte1132
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Spicy Hot, så også på

 
Karlstad, Värmland
Karlstad, Värmland
 

Har du vært i Spicy Hot? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.