“God matopplevelse med god service”
Anmeldelse av Ristorante Alfie

Ristorante Alfie
Vurdert som nr. 12 av 233 Restauranter i Karlstad
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 3. juli 2019

Restaurant med fin atmosfære. Ble selv anbefalt restauranten av hotellet vi bodde på og ble ikke skuffet. God mat til grei pris. Besøkt plassen 2 ganger og ble like fornøyd begge ganger. Finnes mat for de som har Cøliaki også.

Dato for besøk: april 2019
Takk, 718Lise70

Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Vi anbefaler denne restauranten for god mat og veldig god service. Vi spiste fisk, kjøtt og pizza og alt var veldig bra. Store porsjoner og en overraskelse for barna. En fin kveld med familien i Karlstad.

Takk, petgla
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Vi gikk fra hotellet for å finne middag etter en lang dag med reise. Det var mye folk på utsiden, så vi tenkte at det var et godt tegn.

Startet dårlig med at det tok litt tid før vi ble tatt imot. Selve bestillingen og tiden før vi fikk maten gikk bra. Maten var ikke så mye skryte av, pastaen jeg bestilte smakte ok, men var veldig salt. Samboeren min sin pizza var på høyde med vassen frossenpizza, og lignet ikke på noe stekt i stenovn i det hele tatt. Datteren vår fikk kjøttboller og pasta. Kjøttbollene var nok kjøpt på ikea, og pastaen var litt for al dente. Hun spiste ikke så mye. Skuffende.

1  Takk, 773andreasr
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Besøkt i dag med min samboer og datter på 1,5 år. Optimistiske med tanke på gode anmeldelser her. Bestille til vår datter pasta med kjøttboller. Meget tørr pasta og kjedelige kjøttboller til tross for at vi spurte først om det var saus til. Vår datter som alltid spiser godt ,spiste lite og lekte mer med maten. Forståelig nok. Min samboer bestilte en pastarett som var Ok, men for mye salt i. Jeg forsøkte meg på en cappricosa. Smakte ferdigpizza, bunnen var seig, og var altfor salt. Betjeningen ga Ok service. Skuffende opplevelse totalt.

Takk, Unnle
Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

Biff var tørr og grå uten smak av salt og pepper. Tam saus og lite pomme frites. . Pizza til barna har jeg laget bedre selv. Frossen pizza er bedre. Noe positivt? Ja røye og betjeningen var ok.
Kokken bør absolutt finne seg en annen jobb.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, larsofnorway

Reisende som så på Ristorante Alfie, så også på

Karlstad, Värmland

Har du vært i Ristorante Alfie? Del dine erfaringer!