“Middag”

Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2022

Fantastisk mat i nydelige og rolige omgivelser👍
Flott bakgrunnsmusikk, behagelige og rolige servitører. Perfekt stekt mat.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 633st_lem

Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Nyyyyydelig pasta!! Gode smaker, delikat dandert, passe størrelse og Ok pris.
Voksne damer og 13 åringer falt pladask for dette stedet!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Trulte1132
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Vi ble servert nydelig mat i herlig atmosfære. Lokalene luktet godt og hadde fin temperatur. Koselig innredet. Det er ikke ofte jeg gir fullt score, men denne restauranten fortjener det virkelig. Vi spiste pizza og provencalsk biff, banana split og italiensk sjokoladekake. Biffen var fantastisk, mør, smaksrik og perfekt stekt. Tilbehøret simpelthen bare godt. Pizzaen, som vi kunne se bli tilberedt, falt virkelig i smak hos familiens tenåring. Veldig, veldig, veldig god, er hennes dom. Desserten min var en drøm av en sjokoladekake med krem og bær. Må oppleves, ord blir fattige. Banana spliten var også helt som den skulle være. Personalet var raske, vennlige og fulgte med på gjestene. Et sted jeg virkelig kan anbefale!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Elisabethakaasa
Anmeldt 3. juli 2019

Restaurant med fin atmosfære. Ble selv anbefalt restauranten av hotellet vi bodde på og ble ikke skuffet. God mat til grei pris. Besøkt plassen 2 ganger og ble like fornøyd begge ganger. Finnes mat for de som har Cøliaki også.

Dato for besøk: april 2019
Takk, 718Lise70
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Vi anbefaler denne restauranten for god mat og veldig god service. Vi spiste fisk, kjøtt og pizza og alt var veldig bra. Store porsjoner og en overraskelse for barna. En fin kveld med familien i Karlstad.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, petgla

Reisende som så på Ristorante Alfie, så også på

Karlstad, Värmland

Har du vært i Ristorante Alfie? Del dine erfaringer!