Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
144Bj_rn_A
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 22. nov. 2018
Dato for oppholdet: september 2018
Romtips: utsikt fra nesten alle rom
Reisetype: Reiste på forretningsreise
4,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Plazavasteras, Breakfast Manager Best Western Plus Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. nov. 2018
Hej,
Tack för ditt fina omdöme.
Det glädjer oss att du känner dig som hemma här i Västerås och hos oss på Hotellet.
Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka.

Allt gott!
/ Alexandra
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 106
kr 1 028
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.5 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 258
kr 1 170
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.3 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 082
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 082
0.2 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Lobby
kr 902
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.2 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
kr 899
kr 882
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 882
4.6 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 100
  • Expedia.com
    kr 1 143
0.5 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 829
  • Expedia.com
    kr 2 164
1.1 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • Scandic Hotels
    kr 967
  • Algotels
1.2 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Dining area BW Ta Inn Hotel
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 195
  • Hotels.com
0.9 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Huvudentré
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 930
  • Algotels
0.3 km fra Best Western Plus Hotel Plaza
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Västerås
Anmeldelser (841)
Filtrer anmeldelser
841 resultater
Vurdering fra reisende
275
280
168
80
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
275
280
168
80
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 841 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2018

Topp personale ,supert rom, vallutta for pengene, topp beliggenhet og hyggelige restauranter. Hyggelig parker å gå tur i. Kort vei til havnen med nydelige resturanter. Supert å ha med seg hund. Veldig fornøyd med oppholdet. Anbefales, vis jeg skal tilbake blir det på dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, ckarls282639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Plazavasteras, Receptionschef på Best Western Plus Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018
Google-oversetting

Hejsan,

Stort tack för ditt fina omdöme om oss, verkligen jätte roligt att höra.
Då ses vi en annan gång, ni är så välkomna tillbaka!

Med vänliga hälsningar
Towe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2016

God service fra hyggelig personalet på hotellet. Det var utvalg ved frokost buffeten. Rommene på hotellet er romslige og rene. I tillegg ligger hotellet også sentralt til. Anbefaler opphold på dette hotellet.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med FirstHotels.com
Takk, 750uzmas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Plazavasteras, Shiftleader på Best Western Plus Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2016
Google-oversetting

Hejsan,

Tack så mycket för din feedback.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss på Hotel Plaza.

Med Vänliga Hälsningar
Towe Bygde
Shiftleader
Hotel Plaza

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2016

Var på rundreise i sverige for et par uker siden, hadde en flott tur og bodde på mange flotte hoteller.Siste natten bodde vi på First Plaza.Vi booket et standard dobbeltrom og hadde forberedt oss mentalt på at noe luksus rom var det ikke, men det som ventet oss var langt verre enn jeg hadde trodd.Når vi bestillte rommet (via Booking.com) , så stod det at rommene nylig var renovert.Det samme står det på store reklame plakater rundt omkring i Vesterås.Hotellet har fire stjerner. Når vi kom ut av heisen i 4 etasje var der et gammelt mökkete vegg til vegg teppe i korridoren.I deler av korridoren var der ikke teppe i det hele tatt, kun betong.Selve rommet hadde det samme skitne teppet og rommet bar preg av manglende vedlikehold.Skikkelig nedslitt.Der var ingen aircondition og heller ikke minibar, så det gikk ikke ann å få seg noe kaldt vann eller drikke på rommet. Frokosten var ok.Personalet i innsjekk var ikke spesielt hyggelige og de spurte oss ikke om hvordan vi hadde hatt det når vi sjekket ut..de turde vel ikke.Bodde tidligere i uken på Best Western Esplanaden i samme by, som er vesentlig billigere.Dette hotellet var MYE bedre enn First Hotel Plaza som var en stor skuffelse.Sky baren var også stengt for sommeren, så vi gikk ut for å spise middag.Kommer ikke tilbake

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Eivind B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Plazavasteras, Hotellchef på Best Western Plus Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2016
Google-oversetting

Hej Eivind,

Tack för dina synpunkter om vårat hotell. Våning 4 ska denna höst bli renoverat och då kommer skicket på både korridor och rummet höjas betydligt.
Återkom gärna till mig vart på booking.com det står att våra standard dubbelrum är renoverade för den informationen kan jag inte hitta när jag tittar på hemsidan.

Vänliga hälsningar
Helene Lundin
Hotellchef
Hotel Plaza

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2015

Tilbake igjen, denne gang fikk jeg et rom som kanskje burde ha blitt pusset opp. Men service og frokoast er som alltid bra. Frokosten er veldig bra, men vi ønsker oss litt mer smil på morgenen. Hotellet har tydligvis litt utfordring med ventilasjon, mye støy på badet av anlegget.

Romtips: høyt opp gir best utsikt!
Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Plazavasteras, Hotellchef på Best Western Plus Hotel Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2015
Google-oversetting

Hej,

Vi vill tacka så mycket för dina kommentarer från din vistelse här på Plaza. Jag har tagit vidare informationen till berörda avdelningar och jag önskar dig varmt välkommen tillbaka.

Varma hälsningar
Helene Lundin,
Hotellchef
First Hotel Plaza Västerås

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2015

burde vært et kylskåp slik at man hadde kalt drikke tilgjengelig og at tv fungerte med de få kanalene som var tilgjengelig for opphold på rommet i våken tilstand.
Ellers var det bra standar på renhold og mat
ingen støy fra omgivelsene :-)

Informasjon på parkering parkerings muligheter bør gis ut til kundene før de ankommer !

Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med FirstHotels.com
Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser