Annika H
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. juni 2023via mobile enheter
Hotellets favorittanmeldelse
Dato for oppholdet: juni 2023
Reisetype: Reiste alene
Scandic Plaza Borås, General ManagerScandic Plaza Boras City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. juni 2023
Hej Annika!
Vi är otroligt glada och tacksamma över din fina feedback, vi blir så varma i hjärtat! Det är alltid kul att få ta hand om gäster som är så glada och man kan skapa relation med! Vi hoppas vi ses snart igen:)

Ha en fin dag!
/Receptionen
0.5 km fra Scandic Plaza Boras City
0.2 km fra Scandic Plaza Boras City
0.2 km fra Scandic Plaza Boras City
1.6 km fra Scandic Plaza Boras City
Borås Camping augusti 2016.
1.8 km fra Scandic Plaza Boras City
    Anmeldt 10. januar 2023

Dato for oppholdet: januar 2023
    • Reisetype: Reiste med venner
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Scandic Plaza Borås, General Manager på Scandic Plaza Boras City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2023

Anmeldt 7. januar 2023 via mobile enheter

Egentlig et ok hotell, men da vi kom på en torsdag så ga jeg beskjed om at badet var iskaldt. De skulle ordne opp. Så på fredag spurte jeg igjen om de kunne sjekke opp og ordne med varme. Fredag ettermiddag da vi kom tilbake på rommet var det fortsatt iskaldt på badet, men det lå en håndskrevet lapp på rommet at de hadde lagt inn en papirlapp i strømforsyningen slik at lyset/strømmen skille være på hele tiden og da ville badet få varme. Lørdag morgen var det fortsatt iskaldt ☹️ og jeg gikk nok en gang til resepsjonen og ba om at de ordnet opp. Da var det en hyggelig mann som lovte å sette inn en «løs» varmeovn på badet. Vi kom tilbake til hotellet på ettermiddagen og f…. var det ingen varme eller varmeovn på badet. Jeg gikk da rett ned i resepsjonen og ga beskjeden nok en gang. Den nye mannen i resepsjonen lovte at han skulle ordne opp i løpet av kvelden.
    Vi kom tilbake på hotellrommet rundt kl 2200 og det var enda ikke ordnet, fortsatt ingen varmeovn.

Vi reiser hjem på søndag så nå er det ikke flere dager å klage. Skikkelig, skikkelig dårlig service på hotellet. Vi reiser ALDRI hit igjen (og vi er her hvert år på en stor Petanque turnering)

Romtips: Ikke bo her, skikkelig dårlig service. Man må betale for kaffe hele døgnet, parkeringen koster kr 195,- på natt
    Dato for oppholdet: januar 2023
    Takk, estaoslo
    Scandic Plaza Borås, General Manager på Scandic Plaza Boras City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2023

Hej och tack för er feedback. Beklagar det som hände er under denna vistelse. Vår vision är att alltid leverera service i världsklass. Denna gången brast vi. Vår dörr är alltid öppen om ni skulle vilja komma tillbaka och ge det en chans till. Bästa hälsningar, Robin - Team Plaza

Anmeldt 28. oktober 2021

Dato for oppholdet: oktober 2021
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Martin Plyhr, General Manager på Scandic Plaza Boras City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2021

Anmeldt 8. oktober 2021 via mobile enheter

Denne uke var jeg innom Scandic Plaza Borås, og det er nok 10 år siden forrige besøk.
    Hyggelig resepsjon ved ankomst, rene rom, men fullstendig renset for å kunne lage seg en kaffekopp etc.
    Restaurant med grei service og mat, men dette er ikke den Scandic service og utvalg jeg er vant til fra mine mange tidlige opphold i Norge.
    Hamburger var grei, ikke mer….
    Noe må skje, eller er dette hva vi kan forvente av Scandic i Sverige? Svaret får jeg snart fra Stockholm og deretter København.

Dato for oppholdet: oktober 2021
    Takk, SveBra

Tack för din feedback efter ditt besök hos oss, så roligt att höra att du är nöjd med ditt besök! Hoppas att vi ses snart igen!

Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Vi ankommer dette hotellet tidlig på dagen pga at vi måtte sjekke ut tidlig på hotellet i Gøteborg, De hadde ingen ledige rom da vi kom kl 13:20 så vi måtte vente til kl 15:00. Det er greit siden dette opplyser de om på sine websider,men det var utrivelig personale med dårlig service,vi tar en tur i byen og kommer tilbake til hotellet kl 15:10 for å sjekke inn, da er heller ikke vårt rom klart, først kl 16:20 får vi rommet. Vi går da opp og møter en åpen dør, på innsiden av døren står en yngre mann og støvsuger rommet mens han rocker etter musikk fra høretelefoner, sjefen for rengjøring kommer å kjefter å smeller på han stakkars fyren pga at han ikke var ferdig. Vi fikk beskjed om at vi måtte vente enda 10-15 min så de ble ferdig. Rommet ble klart og vi får gå inn, kommer til et rom som på ingen måte er rengjort skikkelig, søppel er ikke tømt så vi har ingen problemer med å se hva de før oss hadde spist å ikke. Ei heller på badet var søppel tømt. Det er utrolig varme rom uten ac eller ventilasjon, rommet lukter våt hund så vet ikke om vi fikk et dyre rom. Beliggenheten er bra men de har utrolig mye støy, varmt og klamt er det. Vi har med oss en liten gutt på 2 år som likte seg i leke rommet men her er det ingen ventilasjon så vi måtte ta han ut å lufte han flere ganger pga dette. Senger er utrolig harde, vi var heldig å hadde en av de såkalte nyoppussede rommene men det hjalp lite. Vi hadde booket 3 netter men vi reiser nok før det, å nei vi kommer alderi tilbake til scandic Plaza Borås igjen.stor skuffelse for oss.

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, Asfaltcowboy
    Britt S, Receptionschef på Scandic Plaza Boras City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2019

Tusen tack för er värdefulla feedback!

Så oerhört tråkigt att vi inte lyckades leverera den upplevelse ni förväntade er denna gång.
    Jag hoppas att vi får en ny möjlighet att visa oss från vår bästa sida vid ett annat tillfälle!

Varma hälsningar // Britt