Vi ankommer dette hotellet tidlig på dagen pga at vi måtte sjekke ut tidlig på hotellet i Gøteborg, De hadde ingen ledige rom da vi kom kl 13:20 så vi måtte vente til kl 15:00. Det er greit siden dette opplyser de om på sine websider,men det var utrivelig personale med dårlig service,vi tar en tur i byen og kommer tilbake til hotellet kl 15:10 for å sjekke inn, da er heller ikke vårt rom klart, først kl 16:20 får vi rommet. Vi går da opp og møter en åpen dør, på innsiden av døren står en yngre mann og støvsuger rommet mens han rocker etter musikk fra høretelefoner, sjefen for rengjøring kommer å kjefter å smeller på han stakkars fyren pga at han ikke var ferdig. Vi fikk beskjed om at vi måtte vente enda 10-15 min så de ble ferdig. Rommet ble klart og vi får gå inn, kommer til et rom som på ingen måte er rengjort skikkelig, søppel er ikke tømt så vi har ingen problemer med å se hva de før oss hadde spist å ikke. Ei heller på badet var søppel tømt. Det er utrolig varme rom uten ac eller ventilasjon, rommet lukter våt hund så vet ikke om vi fikk et dyre rom. Beliggenheten er bra men de har utrolig mye støy, varmt og klamt er det. Vi har med oss en liten gutt på 2 år som likte seg i leke rommet men her er det ingen ventilasjon så vi måtte ta han ut å lufte han flere ganger pga dette. Senger er utrolig harde, vi var heldig å hadde en av de såkalte nyoppussede rommene men det hjalp lite. Vi hadde booket 3 netter men vi reiser nok før det, å nei vi kommer alderi tilbake til scandic Plaza Borås igjen.stor skuffelse for oss.