Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 125
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
Expedia.comUSD 125
Algotels
ZenHotels.comUSD 130
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (523)
Filtrer anmeldelser
523 resultater
Vurdering fra reisende
106
148
162
73
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
106
148
162
73
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 523 anmeldelser
Anmeldt 10. oktober 2017

Vi var i Borås på helgetur. Besøkte dyreparken, og gikk tur i overraskende hyggelige sentrum. Spiste ute på gode restauranter. Hotellet virket godt drevet, og var rimelig. Vi kommer gjerne igjen til byen.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Jan_ErikB_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2017

Bodde her noen dager på ferie. Sentralt. Kort vei til de fleste restauranter og museer. Helt ok standard ikke mer ikke mindre. Ikke forvent et musestille som da det rommet ligger midt i hovedgaten. Alt i alt et ok hotell

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 728idac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camilla A, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017
Google-oversetting

Hej 728idac,
Tack för att du lämnade feedback till oss och att du var nöjd med det mesta i samband med din vistelse och uppskattar vårt centrala läge!
Vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka till oss!
Med vänlig hälsning - Camilla

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2017

Sentrumnært hotell. Parkering i lukket anlegg. Grei frokost. Litt nattestøy siden den ligger i sentrum. Gåavstand til resturanter og uteliv. Minus er at det er små dusjer. Pris for overnatting er helt grei i forhold til standard og plassering.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, jha111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camilla A, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017
Google-oversetting

Hej jha111,
Tusen tack för din fina feedback! Så roligt att höra att du trivdes med din vistelse hos oss!
Vi hoppas att vi får se dig hos oss snart igen. Varmt välkommen tillbaka!
Med vänlig hälsning - Camilla

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017 via mobile enheter

Ligger midt i sentrumsgataen, kort vei til alt.
Selve hotellet ser veldig ålreit ut, oppgraderte fellesarealer med fint interiør. Rommet derimot, ca 100m fra hotellet i et bygg som heter "Bakfickan" var ikke fullt så oppgradert. Det er rent, det er enkelt og helt OK. God størrelse på rommet (ca 18kvm) og fint for to som reiser sammen og sover i enkeltsenger. Badet er gammel og slitt med laminatgulv i guffen plastikk. Det er slått hull i døren til toalettet inne på rommet. Jevnt over et helt greit hotell, med en fantastisk sentral plassering.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tillabh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camilla A, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017
Google-oversetting

Hej Benedikte H,
Tusen tack för att du tog dig tid att lämna feedback till oss. Det betyder så oerhört mycket! Vi hoppas att vi får se dig hos oss snart igen och boka då gärna ett rum i vår huvudbyggnad.
Hälsar dig varmt välkommen tillbaka och önskar dig en fortsatt härlig sommar!
Med vänlig hälsning - Camilla

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2017

Enkelt hotell midt i sentrum av Borås. Ligger i kort avstand til det meste i sentrum.
Standarden på rommet er greit, men ikke mer. Små rom.
Bærer preg av å være et hotell for de på gjennomreise/jobbreise.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 693erikj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camilla A, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2017
Google-oversetting

Hej 693erikj,
Stort tack för att du har lämnat feedback till oss! Som du skriver så har vi skippat allt "onödigt" på rummen, allt för att kunna lämna så attraktiva priser som möjligt.
Vi hoppas att vi får se dig hos oss snart igen!
Önskar dig en riktigt härlig sommar!
Med vänlig hälsning - Camilla

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser