Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Strawberry Hotels
kr 890
Fullt refunderbart før søn. 2. jun.
Expedia.com
kr 827
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Odyssey34359809604
Oslo, Norge
Anmeldelse av Comfort Hotel Jazz
2,0 av 5 boblerAnmeldt 11. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
1,0 av 5 boblerVerdi
2,0 av 5 boblerRom
3,0 av 5 boblerSted
3,0 av 5 boblerRenslighet
3,0 av 5 boblerService
2,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 1 332
kr 1 291
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.4 km fra Comfort Hotel Jazz
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 119
kr 1 086
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.0 km fra Comfort Hotel Jazz
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 880
kr 854
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.4 km fra Comfort Hotel Jazz
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 901
kr 875
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
3.9 km fra Comfort Hotel Jazz
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 185
  • Algotels
0.2 km fra Comfort Hotel Jazz
Gratis Wi-Fi
Restaurant
VANDERARHEMMET HUS 1 och HUS 2
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 628
  • Priceline
2.0 km fra Comfort Hotel Jazz
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Borås Camping augusti 2016.
Booking.com
  • Vio.com
  • Agoda.com
2.0 km fra Comfort Hotel Jazz
Gratis parkering
Vio.com
    0.3 km fra Comfort Hotel Jazz
    Booking.com
    • Priceline
    • Agoda.com
    9.4 km fra Comfort Hotel Jazz
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    • Priceline
    • Agoda.com
    7.5 km fra Comfort Hotel Jazz
    Se flere hoteller i Borås
    Anmeldelser (539)
    Filtrer anmeldelser
    539 resultater
    Vurdering fra reisende
    107
    152
    166
    77
    37
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    107
    152
    166
    77
    37
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    712 av 539 anmeldelser
    Anmeldt 10. oktober 2017

    Vi var i Borås på helgetur. Besøkte dyreparken, og gikk tur i overraskende hyggelige sentrum. Spiste ute på gode restauranter. Hotellet virket godt drevet, og var rimelig. Vi kommer gjerne igjen til byen.

    Dato for oppholdet: oktober 2017
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    1  Takk, Jan_ErikB_13
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 5. august 2017

    Bodde her noen dager på ferie. Sentralt. Kort vei til de fleste restauranter og museer. Helt ok standard ikke mer ikke mindre. Ikke forvent et musestille som da det rommet ligger midt i hovedgaten. Alt i alt et ok hotell

    Dato for oppholdet: august 2017
    • Reisetype: Reiste med venner
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, 728idac
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Camilla A, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017
    Google-oversetting

    Hej 728idac,
    Tack för att du lämnade feedback till oss och att du var nöjd med det mesta i samband med din vistelse och uppskattar vårt centrala läge!
    Vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka till oss!
    Med vänlig hälsning - Camilla

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 5. august 2017

    Sentrumnært hotell. Parkering i lukket anlegg. Grei frokost. Litt nattestøy siden den ligger i sentrum. Gåavstand til resturanter og uteliv. Minus er at det er små dusjer. Pris for overnatting er helt grei i forhold til standard og plassering.

    Dato for oppholdet: august 2017
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, jha111
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Camilla A, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017
    Google-oversetting

    Hej jha111,
    Tusen tack för din fina feedback! Så roligt att höra att du trivdes med din vistelse hos oss!
    Vi hoppas att vi får se dig hos oss snart igen. Varmt välkommen tillbaka!
    Med vänlig hälsning - Camilla

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 29. juni 2017 via mobile enheter

    Ligger midt i sentrumsgataen, kort vei til alt.
    Selve hotellet ser veldig ålreit ut, oppgraderte fellesarealer med fint interiør. Rommet derimot, ca 100m fra hotellet i et bygg som heter "Bakfickan" var ikke fullt så oppgradert. Det er rent, det er enkelt og helt OK. God størrelse på rommet (ca 18kvm) og fint for to som reiser sammen og sover i enkeltsenger. Badet er gammel og slitt med laminatgulv i guffen plastikk. Det er slått hull i døren til toalettet inne på rommet. Jevnt over et helt greit hotell, med en fantastisk sentral plassering.

    Dato for oppholdet: juni 2017
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, tillabh
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Camilla A, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017
    Google-oversetting

    Hej Benedikte H,
    Tusen tack för att du tog dig tid att lämna feedback till oss. Det betyder så oerhört mycket! Vi hoppas att vi får se dig hos oss snart igen och boka då gärna ett rum i vår huvudbyggnad.
    Hälsar dig varmt välkommen tillbaka och önskar dig en fortsatt härlig sommar!
    Med vänlig hälsning - Camilla

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 11. juni 2017

    Enkelt hotell midt i sentrum av Borås. Ligger i kort avstand til det meste i sentrum.
    Standarden på rommet er greit, men ikke mer. Små rom.
    Bærer preg av å være et hotell for de på gjennomreise/jobbreise.

    Dato for oppholdet: april 2017
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, 693erikj
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Camilla A, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2017
    Google-oversetting

    Hej 693erikj,
    Stort tack för att du har lämnat feedback till oss! Som du skriver så har vi skippat allt "onödigt" på rummen, allt för att kunna lämna så attraktiva priser som möjligt.
    Vi hoppas att vi får se dig hos oss snart igen!
    Önskar dig en riktigt härlig sommar!
    Med vänlig hälsning - Camilla

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser