Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 130
Vis tilbud
Booking.com
Expedia.com
USD 130
Vis tilbud
Hotels.com
Orbitz.com
PricelineUSD 143
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (548)
Filtrer anmeldelser
548 resultater
Vurdering fra reisende
293
169
53
19
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
293
169
53
19
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 548 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021

Har til dags dato ikke opplevd mer skittent og rotete hotel.
Møtes av en resepsjon der det åpenbart ikke har vært vasket og ryddet på lenge. Frokostrester står igjen i bufféen, klokka er 14.30.
Rommet bærer preg av rask rengjøring lukter innestengt og er støvete. Gulvet er flekkete, og disse flekkene ar seg vaske bort med en våtserviett!!!!!!!
Føler meg ikke trygg på grunn her med tanke på Corona pandemien. Safe stay ? No way !!!!!!!!!

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, lissbethl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Åsa V, Hotelldirektör på Clarion Collection Majoren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021
Google-oversetting

Vad tråkigt att du inte var nöjd med din vistelse hos oss. Eftersom efterfrågan var hög den dagen på fika så ställde vi fram kaffet och den hembakade kakan redan kl 14.00 så det var inte frukostdisk du såg utan disk från eftermiddagsfikat.
Vi hoppas vi får välkomna dig en annan gång och förhoppningsvis överträffa dina förväntningar.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Hvor ofte finner man et hotell som har frokost, snacks for på ettermiddagen også middag på kvelden?!?

Rommet var veldig bra, men balkong og god seng. Var her i 3 dager og var veldig fornøyd med hotellet.

Beliggenhet er perfekt hvis man skal enten til Skøvde Arena eller Skara Sommarland. Veldig koselig sentrum med mange andre restauranter.

Hjelpsomme og hyggelige ansatte. Vil bo her igjen hvis jeg kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, willtellya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Åsa V, Hotelldirektör på Clarion Collection Majoren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2018
Google-oversetting

Tack vad roligt att höra att ni var så nöjda med er vistelse. Hjärtligt välkomna tillbaka till oss en annan gång.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018

Perfekt liten hotell å bo i.
Trevlig personaler i reception
God mat frukost och kvelds mat
Stor rum
Fantastisk dekoration och design
Historical styl
Centrale belignehet er stor fordel for alle store og små

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 469latifs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Åsa V, Hotelldirektör på Clarion Collection Majoren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Vad roligt att höra att du var så nöjd med din vistelse.

Vi hoppas du snart kommer tillbaka till oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2016

Flott idrettsanlegg.
Kort veg til toget. Mye flotte butikker.
Det var andre gange jeg besøkte byen. Den første gangen var i august og den andre i desember, En spennende plass som jeg kunne tenkte meg å komme tilbake til.

Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 628mortene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Åsa V, Hotelldirektör på Clarion Collection Majoren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2016
Google-oversetting

Du är så välkommen tillbaka till oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2016

Fint hotell med personlighet og hjelpsom betjening. Deilig frokost med mye godt å velge av. Fine rom. To vifter er godt å ha en varm sommerdag. Kunne hatt aircondition. Veldig servicemindede betjening

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Hanne Mette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Åsa V, Hotelldirektör på Clarion Collection Majoren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2016
Google-oversetting

Vad roligt att ni var så nöjda med er vistelse, vi hoppas se er hos oss snart igen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser