Vi bor stort sett bare på Scandic når vi er ute på tur. Årsaken er at Scandic generelt holder en god standard og ligger på et akseptabelt prisnivå. Scandic Swania ligger i sentrum og har gode priser. Rommet vi fikk lå i første etasje. Rommet var fint innredet, men det luktet sterkt av vaskemiddel med en sur baktone. Det virker som alle flater blir sprayet med et vaskemiddel som lukter litt som toalettspray. Lukta satt overalt, t.o.m i klærne våre. Det å bare spraye med rengjøringsspray, for så å tørke over med en tørr klut, holder ikke i lengden. Rommet hadde trengt en skikkelig vask med vann. Bassenget på hotellet var ekstremt skittent. Flisene i bassenget var brune og slimete. Vannet luktet stygt og var gråaktig. Det fløt hår og rusk rundt i vannet. Stor mangel på vedlikehold i bassengområdet. Den ene dusjen i damegarderoben var ødelagt, så man hadde kun en dusj på deling. Frokosten var langt under Scandic-standard. Dårlig utvalg, og det var konstant fritt for noe. Man måtte spørre personalet om å fylle på hele tiden. Frokostpersonalet hadde ingen kontroll på noe som helst virket det som. Alt i alt føler jeg ikke at dette hoteller lever opp til den generelle Scandic standarden. Her er det mye å ta tak i. Vi kan dessverre ikke anbefale dette hotellet. Vi blir ikke å bruke dette hotellet igjen.