TomHarald
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4. mars 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2022
, ÄgareHotell Bele, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. mars 2022
Hej Tom Harald. Stort tack för din feedback. Vi blir så glada när våra gäster trivs hos oss och att ni gillade vår frukost och våra hembakade kakor. Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar Marita
0.6 km fra Hotell Bele
        1.9 km fra Hotell Bele
        0.0 km fra Hotell Bele
        Se flere hoteller i Trollhättan
        Anmeldt 24. november 2021 via mobile enheter

God beliggenhet midt på gågaten. God frokost. Gratis kaffe og fika serveres frem til 2100. Gratis parkering som er litt vanskelig å finne siden man må kjøre på gågaten og gjennom et trangt hull. Hyggelig personale og fine rom. Dessverre ingen elbillader.

Dato for oppholdet: november 2021
        Takk, Exploration380274
        Svar fra ledelsen:Besvart 23. desember 2021

Vi tackar så mycket för er feedback och önskar er varmt välkomna tillbaka till oss nästa gång ni har vägarna förbi Trollhättan.
        En God Jul och ett Gott Nytt År från oss på Bele!

Hälsningar Johanna

Anmeldt 26. september 2019 via mobile enheter

Praktisk med parkering i bakgården. Personalet var behjelpelige med å ordne et til oss som passet for barnevogn som vi hadde med. Veldig koselig personale som jeg forstod bestod av 2-3 damer som var «overalt». Resepsjonen, restauranten etc. Flott beliggenhet midt i gågata. God frokost. Vi følte oss veldig velkommen.

Dato for oppholdet: september 2019
        Takk, 81karinan
        hotellbele, Kundansvarig på Hotell Bele, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2019

Hej Karina
        Tack ska du ha för din fina feedback.
        Vi är väldigt glada över att ni hade en bra vistelse och att ni kände er välkomna. Det är precis den känslan vi vill att våra gäster ska ha.
        Vi önskar er varmt välkomna tillbaka!
        Ha en fin dag!

vänliga hälsningar Johanna

Anmeldt 17. september 2019 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting, ankom med tvillingvogn og personalet hjalp oss inn m bagasjen og gav oss et stort rom m bad i første etg, tilrettelagt for HC m rampe rett ut mot bakgården. Der finnes også gratis parkering hvis ledig. Koselig gammel stil, gode senger og rent og pent. TV og Minikjøleskap på rommet! Frokosten var veldig god med alt som forventes på en hotellfrokost. Personalet kunne ikke vært mer behjelpelig, vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: september 2019
        1  Takk, rayros79
        hotellbele, Kundansvarig på Hotell Bele, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2019

Hej på er.

Tack så mycket för er feedback!
        Vad härligt att höra att ni är nöjda med er vistelse. Vi hoppas dom små tvillingarna vill komma tillbaka igen och att ni fick en fin resa till nästa destination.
        Allt gott till er och varmt välkomna igen.

Hjärtliga hälsningar Johanna

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Et lite og koselig hotel midt i kungsgatan. Vi var heldige og fikk balkong. Gode senger og nydelig frokost. Betjeningen la alt til rette for at vi skulle finne frem og ha et hyggelig opphold. Hit drar jeg gjerne igjen. God pris og en fantastisk fin bakhage med masse blomster.

Dato for oppholdet: juli 2018
        Takk, Ralianha H
        hotellbele, Personalen på Bele på Hotell Bele, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2019

Hej Ralianha

Tack för ditt fina omdöme och varmt välkomna tillbaka:
        Hjärtliga hälsningar personalen på Bele.

Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Vi var her i august i fjor i forbindelse med en internasjonal rulleski konkurranse. Hyggelig og serviceminded betjening. Enkel og god frokost.
        Rommene er ok, og noen har veranda mot gågata. En trivelig by som vi gjerne besøker igjen.

Dato for oppholdet: august 2018
        Takk, PerGylder