pererik2018
  • Lol.travel
14.9 km fra Hotel Fars Hatt
Se flere hoteller i Kungälv
Anmeldt 25. november 2019

Weekend i Kungälv ble hyggelig på "Fars Hatt", ikke minst bedre etter at de ble del av Best Western. Hotellet ligger sentralt, hyggelig service, ok frokost, gratis parkering og Wifi som funker veldig bra, og ikke minst NORSK TV for de som vilse norske nyheter..

Dato for oppholdet: november 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, pererik2018
Ulla N, Hotelldirektör på Hotel Fars Hatt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2019

Hejsan.

Vi tackar för Ert besök hos oss såväl som att Ni tog Er tiden att lämna ett omdöme om oss.
Det gläder oss att Ert besök utföll till Er belåtenhet.
Vi hoppas att snart får Er som vår gäst igen och hälsar Er som alltid lika varmt välkommen tillbaka till oss.
Med vänliga hälsningar och tillönskan om en fortsatt härlig höst och snart kommande vinter och adventstid,
Team Fars Hatt

Best Western Hotel Fars Hatt, Sure Hotel Collection by Best Western

Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Fars Hatt er et svært trivelig hotell, med super personlig service. Ligger flott til mellom gammel trehusbebyggelse og borgen rett ved. Svært god frokost og et bra utvalg av øl. Gratis parkering. Litt gamle slitne rom, spesielt badet kunne hatt godt av en oppgradering.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, Tom S
Ulla N, Hotelldirektör på Hotel Fars Hatt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Vi tackar för Ert besök hos oss samt att Ni tog Er tid att skriva ett omdöme om oss. Vi beklagar att Ni vid Ert besök fick ett rum som ännu inte hunnit renoveras. Vi hälsar Er som alltid lika varmt välkomna tillbaka till oss på Fars Hatt. Med vänlig hälsning, Team Fars Hatt.

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Dette er et sjarmerende hotell hvor vi koste oss skikkelig med julebord og underholdning. Maten var veldig nydelig, og sengene var himmelsk gode. Betjeningen koselig, og vi følte oss veldig velkomne. Hotellet ligger flott til ved kanalen i Kungelv, og er værd et besøk også om sommeren. Mange fine turmuligheter, og besøk på den gamle borgen.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, ingermp
Ulla N, Hotelldirektör på Hotel Fars Hatt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Vi tackar för Ert besök såväl som för Ert fina omdöme om oss. Vi hoppas att snart igen få Er som våra gäster och hälsar Er som alltid lika varmt välkomna tillbaka till oss på Fars Hatt. God Jul och Gott Nytt År önskar Team Fars Hatt.

Anmeldt 27. august 2018

Gammelt og litt slitt hotell med sjarm. Kunne med fordel ha brukt noen kroner på enkelte ting,som dusjvegger så ikke hele badet blir bløtt.
Stor frokostbordet med ferske brød.
Litt lang gangavstand til sentrum.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Cabletech
Caroline G, Front Office Manager på Hotel Fars Hatt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018

Tack Cabletech för ditt omdönme om oss på Fars Hatt,
Vi hoppas att vi snart igen får se dig som gäst hos oss.

Önskar dig en fin dag !

Caroline Grundberg

Hiotellchef

Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Sjarmerende hotell fint beliggende ved kanalen og Bohuslän festning. Gratis parkering og mange plasser. Utendørs basseng. Gåavstand til Kungälvs historiske gater og sentrum. Veldig fin frokost i flotte, historiske lokaler. Hyggelig betjening. Lyse og fine rom. Veldig greit med kaffe, te og vann tilgjengelig hele dagen.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, Maria D
Caroline G, Front Office Manager på Hotel Fars Hatt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Hej Maria D!

Tack för ditt omdöme om oss på Fars Hatt.

Vad härligt att du hade en fin upplevelse hos oss, vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss !

Trevlig Dag

Caroline Grundberg