Ken B
Anmeldelse av Hotel Fars Hatt
2,0 av 5 boblerAnmeldt 23. okt. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2024
Romtips: Det bør være flere andre bedre overnattingsmuligheter
Exterior of the houses with shared bathroom
0.4 km fra Hotel Fars Hatt
Tre mysiga stugor med enklare boendemöjilgheter
0.3 km fra Hotel Fars Hatt
18.0 km fra Hotel Fars Hatt
19.3 km fra Hotel Fars Hatt
Se flere hoteller i Kungälv
Anmeldt 23. april 2024

Gammelt og slitt hotell. Dårlig rengjøring og lite service. Ikke noe mat eller drikke servering etter kl 14, men det er kanskje like greit. Det er og veldig lytt i mellom rom. Seng var ok og det var varmt vann i dusjen som de eneste positive å si om hotellet

Romtips: Ikke bo der
Dato for oppholdet: april 2024
1  Takk, martin e
Anmeldt 5. august 2023

Skittent fra resepsjonen, rom ok, utsikt til tomt basseng og skrot, forferdelig frokost. Den eneste fordelen var prisen, nok 2000 for tre netter. Hadde heller betalt nok 1000 mer for bedre standard. Synd, hotellet ligger ved festningen og kirken i Kungälv, et vakkert område. Håper noen kommer med en pengesekk og oppgraderer snart?

Romtips: Velg et annet hotel
Takk, pererik2018
Anmeldt 28. juli 2023 via mobile enheter

Meget dårlig standard, ingen rengjøring av rommene de tre dagene vi var der, frokost var meget dårlig hadde ikke fersk brød dårlig utvalg heller ikke servering på terrassen
Betjeningen var ok
Sengene var bra
Bra pris
Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb B.

Takk, Bård T
Anmeldt 26. juli 2023

Mugg/rotter/søppel/forfallent/elendig renhold/dialog hotels er useriøse.
Dette stedet bør stenges.

Dette stedet var ganske spennende ved første øyekast. Vi liker gamle sjarmerende hoteller og er forholdsvis bereist. Vi drar ofte tilbake om vi er fornøyd. HIT DRAR VI IKKE TILBAKE.
Det var lovet på nettsiden at bar og 2 X restaurant var oppe. Dette var stengt.
Svømmebasseng området var søplete og møkkete og burde vært avsperret pga oppussing. Barn kan falle nedi og skade seg.bare se på bilder. Vi satte frokost området og der filmet Vi en levende rotte inne i restauranten.

Dusjen i rommet vårt var så full av mugg at vi byttet rom.

Stakkars betjening som jobber her og må stå for den useriøse driften til dialog hotels. Per nå ser det ut som jeg muligens får igjen alle pengene for oppholdet da jeg betalte til hotels.com
Spar deg selv for å dra hit. Det er bare fælt.

Romtips: Save yourself the trouble and DO NOT BOOK A ROOM HERE
Takk, Bernhofff
Anmeldt 5. juli 2023

Hotellet i seg selv greit nok, i forhold til pris. Parkering IKKE gratis koster 150skr pr natt, hotellet har ikke barer som angitt. Frokost også grei nok INNTIL du ser ROTTER springe rundt.
Ansatte brydde seg ikke/var tydelig klar over problemet når vi opplyste om rottene
Dette hotellet bør stenges snarest.

Romtips: Hold dere unna, rotter sprer sykdommer.
1  Takk, 170arildv