Førsteinntrykket var et "kråkeslott", og vi var glade for å få et rom i det nye "glashuset". For å komme til og fra resepsjonen, måtte man gå en bakke ute, eller mange lange korridorer og trapper innvending. Litt av en labyrint, og ikke lett for de med gangbesvær.
Rommet var bra, møblert balkong med utsyn over berg og noe sjø. Godt bad med regnværsdusj. Gode senger. Gammeldags nøkkel med nr.skilt!!
Restauranten var ok. Vinduene vendte ut mot et skittent blikktak hvor en slitsom måkefamilie vandret rundt og skrek og tigget etter mat gjennom vinduet.
Vi ønsket en karaffel med vin, da denne vanligvis rommer mindre enn en hel flaske. Kelneren kunne ikke fortelle hvor mye den rommet, men, det viste seg ved serveringen at det må ha vært ca. 1 liter!!! Vi hadde ønsket a la carte, men det var bare buffet. Denne var var skuffende, med det jeg kaller "containermat". Torskryggen var overkokt, svinefileten tørr og smakløs. Baconbiter i salatbaren var overstekt og smakløse. Rekene var hvitaktige i fargen, gamle, tørre og smakløse.
Dessert: Panacotta ble servert i delikate små glass, men vaniljepanacotta manglet saus på toppen, i den andre utgaven var bær/saus blandet inn i pancottaen og minnet om en jordbærpudding.
Små biter av kardemommekake og brownies var nydelig.
Frokostbuffeten var udelikat og rotete. Bacon var overstekt og lå og svømte i fett. Eggerøren lys gul i store mengder, laget på eggepulver. Ikke fristende.
Godt brød, og med god skinke og ost smakte dette godt. Ok kaffemaskin med flere kaffevalg. Juise var en tynn saft.
Bordene ble ryddet etter hvert, men smuler og annet søl ble ikke fjernet.
Hotellets beliggenhet var bra, med lett tilgang til strandpromenade og badestrender. Men ingen andre tilbud som forretninger og spisesteder i nærheten.