Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 902
Frokost inkludert
Booking.com
Strawberry Hotels
kr 969
Fullt refunderbart før søn. 5. mai
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (331)
Filtrer anmeldelser
331 resultater
Vurdering fra reisende
78
110
102
25
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
110
102
25
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 331 anmeldelser
Anmeldt 28. oktober 2019

Vi er veldig fornøyde med Carlia,kommer stadig igjen.God parkering,greie rom som ikke er for små,gode senger .Frokosten er veldig bra, men det er litt trangt noen ganger.resturangen er helt topp,skikkelig god mat.

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, ninaSandefjord_Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2019

Et helt greit hotell, veldig bra frokost med godt utvalg. Ingen aircondition på rommet, litt gammeldags innredning. Vi fikk et stort rom til 3 stk, men ikke så gøy å være flere på rommet da det var vindu inne på rommet til baderommet, og ingen mulighet for å dekke dette til.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, rtveit272844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2019

Bra service, fint hotell og super pub. Hotellet ligger sentralt til med fine rom og gode senger.
Rask innsjekking og hyggelige mennesker i resepsjonen. Den engelske pub'en var en av de beste hotellpubene jeg har vært på med veldig godt utvalg og bra service og innredning. Vel verdt et besøk i seg selv.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, bbogwa330908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carlia H, Reception på Quality Hotel Carlia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Hej!

Tack för era fina ord, det värmer o höra att ni trivdes så bra hos oss!
Puben är en av våra stoltheter, så att ni gillade den är vi lika glada över!

Alltid varmt välkomna tillbaka till oss!
Vänligen, Agnes
Hotell Carlia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019

Sentralt ,rett ved handlegaten. Kort vei til restauranter,jernbane,buss og havn.
Muligheter for bowling ,billiard og shuffelboard på O'Learys rett i nærheten.
God frokost og hyggelig personale.Koselig bar. Parkering.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, lpauls475367
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2019

Ligger i sentrum, og rett ved butikker og utesteder. Hotellet har egen rimelig parkering.
Lett å komme til og fra med bil. Var der i 2 dager, men ser ut til at de ordner rom daglig så det holder seg rent fra dag til dag. Betjening var veldig hyggelig også.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Stay00678128232
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser