Dette var et pent og levende museum, med engasjerte mennesker, artige utstillinger og liv. Anbefales
En meget interessant utstilling og en flott beliggenhet. Etter en runde på museet spiste vi lunsj på stedets. I det fine været satt vi utendørs og nøt dagens lunsj, stekt laks med tilbehør og et glass hvitvin. Dessert smakte også bra.
Det glädjer oss att ni hade en bra vistelse. Tack för det fina omdömet och varmt välkomna igen!
Besøkte museet i slutten av juli. På museet er det forskjellig utstillinger med diverse tema og kunstutstilling.Her finner man mye fra Bohuslans historie generelt og flere tema-utstillinger. Her kan nevnes "Røster från kriget - livet i skuggen av Karl XII. og Svarta Ørnen - om at vara kapare. Egen båthall.
Det er og en kunstutstilling - Lena Cronquist - i natur og helfigur.
På museet var det fri entre. Verdt å ta med seg et besøk på Bohuslans museum i Uddevalla.
Besøkte museet (og vestkysten) igjen i sommer. Da hadde de åpnet en utstilling som omfavnet kjærlighet. En ganske vakker utstilling, bestående av mange dikt og tanker rundt dette med emosjoner.
De hadde også åpnet en kunst-utstilling bestående av kunst fra lokale malere, denne også veldig fin! :)
Bohuslen museum er et museum j finner alltid verdig å komme tilbake til...! Med en variert standard utstilling samt noen stadig skiftende utstillinger, og en butikk fullt med lokale "godsaker" så skuffer dette stedet sjeldent...! :)
Veldig intressangt museum, med mye spennende utstillinger. Trevlig betjening og fin museumsbutikk. Husk å ta en Fika i Kafeen,