madelenfj
Moss, Norge
Anmeldelse av Varbergs Kusthotell
4,0 av 5 boblerAnmeldt 27. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Therese Blomqvist, Gästservice/receptionVarbergs Kusthotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juli 2022
Tack för en fin recension, kul att läsa att ni har haft det så bra hos oss. Jag tar med mig kritiken kring de glutenfria alternativen så vi kan förbättra oss framöver. Jag önskar er varmt välkomna tillbaka till oss!

Therese Blomqvist
Varbergs fästning från ovan
2.0 km fra Varbergs Kusthotell
Se flere hoteller i Varberg
Anmeldt 11. desember 2021 via mobile enheter

Kjempeflott hotell, med magisk beliggenhet.
Det som trekker ned er service kontra pris. Alt i restauranten måtte bestilles både to og tre ganger, og ble servert nå og da.
Maten var det ingenting å klage på heller, klassisk storkok, og sikkert praktisk i hektiske perioder med mye julebord osv. kommer gjerne tilbake, men da må prisen gjenspeile service, og størrelse på rom. Det jeg fikk var veldig lite, og kaldt med vindu høyt oppe på veggen. Tilsvarende en kjellerstue.

Dato for oppholdet: november 2021
1  Takk, 199ChristopherH199
Therese Blomqvist, Gästservice/reception på Varbergs Kusthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2021

Tack för din recension, härligt att höra att du tyckte om vårt vackra hotell beläget på en fantastisk plats och att maten smakade bra. Desto tråkigare att vår service inte levde upp till förväntat, vårt mål är såklart alltid att ge våra gäster bästa tänkbara bemötande. Jag hoppas att vi får chansen att välkomna er tillbaka och visa upp vårt finaste värdskap för dig och du är mer än välkommen att boka ett av våra deluxerum nästa gång för lite större rymd.

Therese Blomqvist

Anmeldt 28. september 2021

Go service fine rom , grei beliggenhet fint å gå tur ved hotellet , fikk inntrykk av at det var et bra spa anlegg der , vi testet det ikke ut denne gang . Blir vel å prøve det neste gang . Vi kommer gjerne tilbake .

Dato for oppholdet: september 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, robertland72
Sus Carlsson, Ägare på Varbergs Kusthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2021

Hej Robert, Hjärtligt tack för ditt besök och fina betyg. Varmt välkomna tillbaka till oss!
Vänliga hälsningar Sus Carlsson

Anmeldt 6. mars 2020

Flott hotell med bademuligheter og spaavdeling. Ligger flott til ved havet, med kort gåtur inn til sentrum.
Bra frokost og restaurant. Noe små rom, om du velger vanlig rom, men store om du velger noe over dette.
Anbefaler å bo i hovedbygget, da dette har mest sjarm.
Har bodd her noen ganger, så vi liker oss godt.

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, OleJohan1971
Torhild Molvig, Gästservice/reception på Varbergs Kusthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020

Kära gäst,

Tusen hjärtligt tack för ditt besök och härliga recension, så gott att läsa att du trivs hos oss flera gånger - det ser vi som ett bra betyg. Härligt att du njuter allt gott vi har att erbjuda och har provat flera olika rum, man hittar sina favoriter. :)

Kom snart igen, du är varmt välkommen tillbaka!

Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Siste stopp på vår bilferie.
Nedturen startet i resepsjonen. Hun som mottok oss var mere opptatt med å snakke med sin kollega, enn å betjene oss. Voksen dame.
Ble plasser i sidebygning i stedet for hotellet. Nedslitt konferansedel, til samme pris.
Ringte dagen i forvegen til restauranten for å spørre om det var nødvendig å bestille bord. Fikk beskjed om at det kun var nødvendig hvis du ville ha skalldyrsbuffe.
Kommer til resturanten kl. 19:00 og får beskjed om at så lenge vi ikke har bestilt, intet bord.
Etter å forklart hva som ble sagt på tlf. Ber hovmester oss vente, så skal hun fixe. Vi setter oss i baren å venter.
19:45 går jeg atter og spør. Da har hun glemt oss, og har plutselig bord tilgjengelig.
Bestiller kustplatte med sjømat inkludert sild.
Etter 45 min kommer maten. Da uten sild.
Prøver å få kontakt med kelner. Han bruker ytterligere 20 min på å snakke med kjøkken.
Får sild, når resten av måltidet er forkjært.
Ber om mere poteter til silden, men det kan vi ikke få.
Alt i alt et særdeles dårlig inntrykk.
Siste gang vi er på besøk her.
Dårlig slutt på en ellers fantastisk ferie.
Kjører du/dere forbi, så gjør det. Ikke stopp

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, onkelstein
Torhild M, Guest Relation Manager på Varbergs Kusthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2019

Hej,

Stort tack för ditt besök och recension, det är så viktigt för oss men det här var såklart ingen rolig läsning.

Vi kan så mycket bättre än det du beskriver och vi ber så mycket om ursäkt för vår bristande service vid ankomst, naturligtvis ska vi prioritera våra gäster framför en kollega.
Vi beklagar även din upplevelse i restaurangen och om vi har upplevts som otydliga, din beskrivning är ingenting som vi känner oss nöjda över.

Jag hoppas du besvarar utvärderingsenkäten som skickats till dig så att vi får möjlighet till en dialog, här kan jag bara buga djupt och be om ursäkt.

Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Dette er stedet for de som vil bade, jogge, trene styrke, og liker spabehandlinger. Store deler av hotellet er satt av til det, på bekostning av rommene. 140 cm senger med 1 dyne er ikje som en dobbeltseng.
Stor restaurant ned god mat. Beliggenheten ved stranden er eksklusiv!
Du må like å vasse i folk ned badekåper ute som inne.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Offisersbladet
Torhild M, Guest Relation Manager på Varbergs Kusthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2019

Hej,

Stort tack för ditt besök och vänliga omdöme, visst är våra omgivningar magiska!

Vi är absolut en anläggning för träning och rörelse och det finns utrymme även för dom som gillar att sitta stilla. När det gäller rummens storlekar så finns det rum så stora som 60m2 så det finns både stora och små rum. Dessvärre tror jag dock att det har blivit en miss med täcket för det ska alltid vara två täcken för 2 personer så det ber vi om ursäkt för.

Hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka och fortsatt fin sommar!