tantes0fie
  • Lol.travel
8.6 km fra Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Se flere hoteller i Varberg
Anmeldt 29. oktober 2019

Trivelig by, veldig bra hotel. Ligger rett mot det store torget som er veldig livelig med salgsboder og litt av hvert. Hotellet er veldig bra, med fine rom, god frokost og bra pris. Kan anbefales. Trygg og bra plassering av syklene også. Serviceminded personal.

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, petter eilert s
Bo S, Hotelldirektör på Varbergs Stadshotell & Asia Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2019

Hej och stort tack för att ni bott hos oss!
Så härligt att höra att ni haft en bra vistelse och uppskattat såväl rum som service, frukost och cykelförvaring - jättekul att höra!
Hoppas vi snart får se er här hos oss i Varberg, varmt välkomna tillbaka!

Anmeldt 17. september 2019

Jeg var på reise alene og valgte dette hotellet grunnet spa og yoga faciliteter. Yogatilbudet var veldig bra. Spabehandlingene var midt på treet. Atmosfæren i spaanlegget var meget bra med asiatisk touch. Dagbesøkende på yogatimer bør forøvrig påminnes at det oppfordres til stillhet i rommet hvor teen serveres. Maten i restauranten var ok. Ut i fra inntrykket på resten av hotellet hadde jeg forventet mer. Både i kvalitet og service. Cafè Mignon i nærheten anbefales til lunsj. Gode senger.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, MsMay2014
Bo S, Hotelldirektör på Varbergs Stadshotell & Asia Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2019

Hej,
tusen tack för att du besökt oss - och det är mycket glädjande att höra att du haft en bra vistelse!
Extra kul att du fann Asia Spa bra och med god kvalitet, vi tar till oss att bli bättre på att påminna våra gäster om att vara lågmälda även i områden där förtäring serveras, tack för input på det!
Återigen tack och hoppas vi snart får se dig som vår gäst igen - varmt välkommen tillbaka!

Anmeldt 10. september 2019

Litt opp og ned til Boutique avdelingen. Fint rom men en overdimensjonert lenestol var plassert i rommet. En afrikansk landsbykongestol? Tok altfor stor plass. Anbefaler at den byttes i en langt mindre. Hotellet hadde god geografisk plassering og hyggelig personale. Fin frokostbuffet. Benyttet ikke hotellets spa fasiliteter.

Dato for oppholdet: september 2019
1  Takk, Tom Nickelsen G

Hej Tom,
tusen tack för att du/ni bott hos oss!
Verkligen kul att höra att ni haft det bra och fått god frukostbuffé och servicenivå som var bra. Och tack för input om stolen, vi har några av våra Boutiquerum där möblemang 'tar ut svängarna' en del och jag anar att du bott i ett av dom. Hör gärna av dig vilket rum du bott i (till bo.samuelsson@varbergsstadshotell.com) så kan jag bemöta lite bättre, beklagar att den upplevts lite för dominerande.
Hoppas vi får se dig som vår gäst igen, varmt välkommen tillbaka!

Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Dette hotellet er en opplevelse man bør unna seg. En veldig god service, en fantastisk seng, et frokostbuffet som mangler ingenting jeg kan komme på. Vi bodde på rom 719 Boutique Kolonial med er kobberbadekar midt i rommet. Helt vidunderlig. Du bør teste ut spaavdelingen også, men bestill behandling på forhånd de var fullbooket når vi var der. Bare nyt å være der ❤

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 527irinal
Bo S, Hotelldirektör på Varbergs Stadshotell & Asia Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Hej Irina,
tusen tack för att ni gästat oss och så härligt att höra att ni hade en bra vistelse och trivts hos oss, fantastiskt kul!
Bra tips gällande kroppsbehandlingar, vissa dagar och tider blir lätt fullbokade så ju tidigare det kan bokas desto bättre och säkrare.
Hjärtligt välkomna tillbaka!

Anmeldt 19. juni 2018

Utrolig fint hotell med fin beliggenhet mitt i sentrum,hyggelig personale som tar deg vel imot.God og mye variert mat til frokost.Gode senger.Kan vel gjøre noe med vanntrykket.dårlig i dusjen.Fint gjort rent

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, 280einarn