“Svært gode smaker!”

Vurdert som nr. 39 av 1 907 Restauranter i Göteborg
Omgivelser: Nordstaden
Omgivelser: Nordstaden
Anmeldt 19. juli 2023 via mobile enheter

Gjestet Gøteborg da var på seilferie og vi var lei dårlig vær. Fikk en opptur denne kvelden med denne middagen. Menyen er relativt liten. Vi bestilte 2 mellomretter hver og delte mellom oss. Smakene var spennende og kvaliteter var god. Svært hyggelige servitører. Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Anker68

Anmeldt 14. juli 2023 via mobile enheter

Vi var i Gøteborg nylig, og valgte OGBG som et av våre spisesteder. Restauranten ligger inne på Comfort Hotel. Vanligvis er jeg ikke stor fan av å spise på hotellrestauranter, men denne kan anbefales.

Hovedvekten ligger på det asiatiske kjøkken, og for oss som også hadde en vegetarianer i følget, var dette et godt valg. Til forrett tok vi kimchipommes med ost som var meget god og smaksrik. Vegetarisk snacktallerken var også god. Til hovedrett ble det limemarinert økologisk tofu, svensk entrecôte og OGBG’s råbiff (tartar). Alt smakte kjempegodt. Vi avsluttet med mørk sjokolade og saltet karamell ganache, som ble litt i overkant mektig for min del.

Totalt sett et restaurantbesøk vi var godt fornøyde med. En rustikk og koselig restaurant, god service, og prisnivået var helt ok.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, LineH79
Anmeldt 23. oktober 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat! Vi bestilte 5 av forrettene, og et par drinker. Mye smak, mye variasjon. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, veronikal15
Anmeldt 23. august 2022

God mat, veldig god service, flott lokale, ok priser, rent og ryddig . Kan anbefales når en er i Gøteborg.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, EINAR INGE L
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Vi kom ca tre minutter etter at kjøkkenet stengte, men fikk både mat og god service allikevel. Surprise menyen fra kjøkkenet var variert og spennende, og ikke minst bra priset. Herlige drinker👍🏻

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, FinaFastfood

Reisende som så på OGBG Bar & Restaurang, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i OGBG Bar & Restaurang? Del dine erfaringer!