“Greit nok, men beregn god tid…”

Restaurang Bryggeriet Avenyn - Restaurang Göteborg
Prisklasse: USD 9 - USD 27
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

God mat, men bar preg av lite betjening. Etter over 20 min venting og flere henvendelser på å få betale, måtte vi gå inn for å få betalt. Ødela mye av en eller middels ok opplevelse.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Sunniva K

Anmeldt 16. april 2022 via mobile enheter

4 venner ønsket et godt måltid, og besøkte denne restauranten fredag kveld. Vår unge kvinnelige servitør forstod ikke et ord norsk, men det hjalp heller ikke med engelsk. Alle bestillinger ble feil. Middagen ble ikke servert samtidig, middagen kom sammen med hovedretten. Medium biffkjøtt var rått og kaldt i midten. Bernais-sausen var kald og smakte ferdiglaget.Entrecôte var svært tynn, og frest på begge sider. Kylling retten var liten og smakløs. Grønnsakene fremstod masseprodusert og var kalde.
Biffkniver ble kun gitt til 2/3 ved bordet. Vann ble ikke etterfylt. Ingen spurte om vi var fornøyde når vi spiste eller når vi dro. Dette fremstår som en restaurant som har gitt opp.
Ikke legg igjen penger her.

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, christophers405
Anmeldt 30. mars 2022 via mobile enheter

Spiste her 2 ganger i løpet av ferien God mat og god service begge gangene Vi kommer tilbake neste gang vi besøker byen:)

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Nicoline-75
Anmeldt 26. februar 2022

Stilig sted, men upersonlig personale som var lite interessert i service. Biffen var blodig og ingen spurte hvordan vi prefererte den. Forøvrig kjipe smaker.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Det-lille
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Uhøflig personale.
Hovedretten kom før forretten noe som vi sa fra ikke var greit
Når det endelig var hovedretten sin tur så hadde den stått på kjøkkenet og ble ble servert som lunka.

Dette er noe av det verste service og mat vi har fått på restaurant. Legg ikke igjen penger her.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, MiaSki

Reisende som så på Restaurang Bryggeriet Avenyn - Restaurang Göteborg, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Restaurang Bryggeriet Avenyn - Restaurang Göteborg? Del dine erfaringer!