Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakfullt til fornuftige priser”
Anmeldelse av Ching Palace

Ching Palace
Vurdert som nr. 61 av 66 Smått og godt i Göteborg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2021

Vi ble møtt med smil og valget ble en buffet med et stort utvalg av retter og tilbehør. Forventningene var ikke på topp, siden vi hadde lest om andre sine opplevelser. men når det gjelder mat, kan mye være relativt fordi smaken er forskjellig. Vi var begge godt fornøyd både med betjeningen og ikke minst med maten - som vi jo selv plukket ut etter eget ønske. Smakte på flere forskjellige retter, og fornøyd med alle. Basert på vår erfaring, kan vi anbefale Ching Palace som ligger svært sentralt og har plasser både inne og ute. De ansatte brukte for øvrig munnbind, som fikk oss til å føle oss tryggere.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (165)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 165 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021

Jeg er en enkel person å tilfredsstille, men dette var dårlig. Sjeldent opplevd å få mer smakløs mat. Sushien var en tøff kamp å få ned. Den var også tørr og smakløs. Jeg forsøkte å teste ut det meste, men jeg stoppet fordi det ikke fristet å smake mer.
Jeg vil si styr unna. Jeg går ikke dit igjen.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ingeni_reirikb2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Bestilte flere retter for å prøve utvalget. Konklusjonen var at råvarene er svært billig og ikke av noe god kvalitet og sausene er smakløse. Masse bein i de kjempesmå bitene av ribben/svinet vi bestilte, og utenom beinet stort sett bare sener.. endte med å spise risen sammen med en sursøt saus fra kjøleskapet hjemme istedenfor. Går aldri innom der igjen.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 248trinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. januar 2020 via mobile enheter

Vi dro dit med tanke på en hyggelig familiemiddag men ble mottatt av et uhøflig kinesisk par som ikke viste hvor de skulle plassere oss. Etter en lang runde fikk vi endelig et bord. Vi gledet oss til en kjempe god buffet siden maten så veldig god ut, smakte også helt OK. Men på kvelden fikk alle oss skikkelige kramper i magen og det viste seg at vi ble matforgiftet! Mitt beste råd er å styre unna disse uprofesjonelle folk som ikke tenker noe annet enn å tjene penger på bekostning av kundenes helse! Som om det ikke er nok; de sto bak kassen og fulgte med hvor mye mat vi tok. Vi følte oss ukomfortable og drar aldri dit igjen! ANBEFALES IKKE...

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, kilicb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mars 2019 via mobile enheter

Bra utvalg av mat og drikke inkludert for 180 per person. Bra.
Litt dårlige toalett. Passe med mennesker i lokalet

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, 299Olsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ching Palace, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Ching Palace? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.