“Kjapp og god mat”
Anmeldelse av Ching Palace

Ching Palace
Vurdert som nr. 64 av 78 Smått og godt i Göteborg
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god mat. Den mongolske buffeten bestod av ferske gode råvarer og ble tilberedt raskt og smakte veldig bra. Litt upersonlig sted men kunne gjerne spist her igjen.

Takk, staertabraathen

Anmeldt 4. september 2021

Vi ble møtt med smil og valget ble en buffet med et stort utvalg av retter og tilbehør. Forventningene var ikke på topp, siden vi hadde lest om andre sine opplevelser. men når det gjelder mat, kan mye være relativt fordi smaken er forskjellig. Vi var begge godt fornøyd både med betjeningen og ikke minst med maten - som vi jo selv plukket ut etter eget ønske. Smakte på flere forskjellige retter, og fornøyd med alle. Basert på vår erfaring, kan vi anbefale Ching Palace som ligger svært sentralt og har plasser både inne og ute. De ansatte brukte for øvrig munnbind, som fikk oss til å føle oss tryggere.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, ExoticTravelTom
Anmeldt 28. juli 2021

Jeg er en enkel person å tilfredsstille, men dette var dårlig. Sjeldent opplevd å få mer smakløs mat. Sushien var en tøff kamp å få ned. Den var også tørr og smakløs. Jeg forsøkte å teste ut det meste, men jeg stoppet fordi det ikke fristet å smake mer.
Jeg vil si styr unna. Jeg går ikke dit igjen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ingeni_reirikb2021
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Bestilte flere retter for å prøve utvalget. Konklusjonen var at råvarene er svært billig og ikke av noe god kvalitet og sausene er smakløse. Masse bein i de kjempesmå bitene av ribben/svinet vi bestilte, og utenom beinet stort sett bare sener.. endte med å spise risen sammen med en sursøt saus fra kjøleskapet hjemme istedenfor. Går aldri innom der igjen.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 248trinem
Anmeldt 8. januar 2020 via mobile enheter

Vi dro dit med tanke på en hyggelig familiemiddag men ble mottatt av et uhøflig kinesisk par som ikke viste hvor de skulle plassere oss. Etter en lang runde fikk vi endelig et bord. Vi gledet oss til en kjempe god buffet siden maten så veldig god ut, smakte også helt OK. Men på kvelden fikk alle oss skikkelige kramper i magen og det viste seg at vi ble matforgiftet! Mitt beste råd er å styre unna disse uprofesjonelle folk som ikke tenker noe annet enn å tjene penger på bekostning av kundenes helse! Som om det ikke er nok; de sto bak kassen og fulgte med hvor mye mat vi tok. Vi følte oss ukomfortable og drar aldri dit igjen! ANBEFALES IKKE...

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, kilicb

Reisende som så på Ching Palace, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Ching Palace? Del dine erfaringer!