“Dårlig mat og service”

søn. 16.2.
20:00
Vurdert som nr. 142 av 1 828 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Lite hyggelig betjening. Helt greit kjøtt, men kjedelig og kaldt tilbehør :( Anbefalles IKKE!! Vi bestilte 200 g kjøtt, men fikk garantert ikke mer enn 150g. 400,- kun for kjøttet. Det var mørt, men smakløst.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, thomafj70

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var tre venner på tur som litt tilfeldig dro hit. Vi bestilte en samling av de beste biffene så fikk smakt på litt ulikt. Helt fantastisk godt og perfekt tilbredt i Argentinsk stil. Mye smak.. Vi virkelig nøt måltidet og kommer garantert til å dra hit igjen når er på tur til Gøteborg.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, haakonl11
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Var svært uinteressert personale som var mer opptatt av alt annet enn kundene. Fra vårt bord hørte vi tvsending fra en fotballkamp mens de ansatte heiet, ikke nok med det de diskuterte også lønn og tips penger få meter fra bordet vårt. Maten var passelig stekt men helt smakløs. Da vi var klare for å dra, ventet vi en stund for å få kontakt med en ansatt slik at vi fikk betalt. Det fikk vi altså ikke, slik at vi måtte gå rundt i lokalet for å finne personalet.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Anders J
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelige lokaler, men smakløs mat og ikke-tilstedeværende service! Anbefales ikke! Dy
rt i forhold til kvalitet. Kul ryddegutt! :)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, KatrineS40
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Fikk bord raskt og utdelt meny raskt. Etter ca. 30 minutter kom de og tok bestillingen. Bestilte forrett og hovedrett. Etter nesten 50 minutter kom hovedretten, forretten så vi aldri noe til bortsett fra på regningen når vi skulle betale. Maten var grei, men manglet farge og smak. Hit kommer vi ikke tilbake.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, hegelar

Reisende som så på Buenos Aires Argentine Steakhouse, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Buenos Aires Argentine Steakhouse? Del dine erfaringer!