Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig god mat”
Anmeldelse av Kallarkrogen

Kallarkrogen
Bestill bord
2
søn. 29.1.
20:00
Vurdert som nr. 324 av 1 508 Restauranter i Göteborg
Prisklasse: USD 12 - USD 49
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi kom en fredag ettermiddag og skulle finne et sted å spise middag. Noen hadde hørt om Källarkrogen og vi tenke at vi prøver den.
Betjeningen var svært hyggelig og anbefalte oss noen retter.
Vi tok 3 retters. Maten var perfekt... deilig forrett, nydelig smak på kjøtt og saus på hovedretten og deilig dessert. Perfekt måltid til bra pris. Kan anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (330)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 330 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2018

Vi satt oss ned på uteserveringen som var stor og fin, og ikke minst ryddig og ren. Selv om det var litt kjølig gikk det greit, da de hadde varmelamper. Hyggelig betjening som tok oss i mot. Til forrett prøvde jeg hvitløksbrød med olivenstuing, utrolig godt. Til hovedrett ble det en av biffene deres. Denne var mør og god og med godt tilbehør. Prisene var helt greie, så alt i alt frister dette til gjentagelse.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. april 2018

Vi har besøkt dette stedet flere ganger over tid, og har alltid vært fornøyde, med mat, service og atmosfære. Denne gang ble det reinsdyrfilet og oksefilet. Fantastisk mørt kjøtt og bra tilbehør, til en overraskende rimelig pris. Hyggelig men litt distre betjening. Dessverre ble helhetsinntrykket trukket noe ned av en mislykket creme brulee i et måltid som ellers sto til toppkarakter. Pussig!

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tore V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mars 2018

Vi spiste henholdsvis dagens fisk og dagens kjøtt, hvorav fiskeretten helt klart var den beste. Personale virket litt uinteresserte, men mat og drikke kom som det skulle. God mat for en grei penge i koselig kjellerlokale.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hege Marie W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. januar 2018 via mobile enheter

Hadde en fin helg i Gøteborg og valgte denne restauranten til tross for vekslende anmeldelser. Hadde en fantastisk kveld med hyggelig og rask betjening, fantastisk mat til en grei pris. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 45janerikr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kallarkrogen, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Kallarkrogen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.