Kjempe koselig intim restaurant med fantastisk mat og service. Anbefales på det varmeste. God atmosfære.
Fantastisk opplevelse. Det var utmerket service, nydelig mat og sjarmerende lokaler. Dessuten var naturvinene perfekt tilpasset matrettene. Vi kommer gjerne tilbake.
Tack för dina fina ord och vi hoppas att vi får se er hos oss snart igen!
Fantastisk mat og vin. Toppklasse. Samme med betjening. Liten hyggelig nabolagsrestaurant med topp kvalitet på mat og vin. Noe av det beste jeg har spist.
Tack snälla för fina ord och hoppas att ni besöker oss snart igen!
Alt er perfekt: maten, servicen, musikken, akustikken, lokalet. God stemning.Anbefales å prøve ut. :)
Tack för fina ord och varmt välkomna tillbaka!
Nydelig mat, originale smaker og spennende presentert. Små porsjoner. Flott lokale og flinke folk som jobbet der. Anbefales!
Kul att ni hade en trevlig kväll hos oss, det glädjer oss verkligen. Välkomna tillbaka!