“Spektakulær kulinarisk opplevelse ”
Anmeldelse av Daawat

Daawat
Bestill bord
tor. 30.11.
20:00
Vurdert som nr. 2 av 1 564 Restauranter i Göteborg
Prisklasse: USD 9 - USD 19
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Beste indiske maten jeg har spist. Autentisk indisk mat på det best. Fantastisk service og hyggelige priser.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Stian E

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk service og en nydelig matopplevelse. Litt utenfor bykjernen, men kun 4-5 stopp med trikken fra centralstasjonen.
Fikk gode anbefalinger fra personalet og alt levde opp til forventningene. Anbefales virkelig.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 761mariusb
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk indisk mat og helt utmerket service! Beliggenheten og restauranten i seg selv er kanskje ikke den mest luksuriøse, men matopplevelsen veier absolutt opp for det! Vi spiste papadum, to forskjellige kyllingretter, et nanbrød og et annet brød jeg ikke husker navnet på. Alt var veldig veldig godt! Skjønner godt at denne indiske restauranten er høyt oppe på tripadvisor! Anbefales om man er i Gøteborg!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, SigridLer
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. Vi fikk god hjelp til å finne riktig styrke på hovedrettene Maten kom raskt, og kelnerne var ofte innom og sjekket om vi trengte noe. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Marit S
Anmeldt 12. januar 2020

Var på weekend-tur med familien på 4. Gikk på denne restauranten en lørdag kveld i begynnelsen av januar. Fikk god hjelp med valget av mat. Vi spiste en 3 retters meny beregnet på fire personer. Mange spennende og gode smaker, vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Stian Kjellemyr E

Reisende som så på Daawat, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Daawat? Del dine erfaringer!