“God indisk mat”

fre. 6.12.
20:00
Vurdert som nr. 2 av 1 909 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Veldig smakfull og god mat. Super bra service, flotte og renslige lokaler og rolig atmosfære. Kommer garantert her igjen.

1  Takk, AnneHaugo

Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Flott restaurant med mat som smaker utrolig godt. Uten tvil den beste indiske restauranten jeg har vært på.

Takk, 685mariuse
Anmeldt 11. juli 2022

Fantastisk service, gode priser og veldig god mat. Særlig forretten Papdi Chaat anbefales på det varmeste. Er du glad i indisk og i Gøteborg, da er dette stedet verdt turen!

Takk, CarolineF2585
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Må si vi ble litt skuffet! Elsker indisk mat og hadde høye forventninger da den lå såpass høyt på TripAdvisor. Spiste Chicken tikka masala og chicken tandoori. Begge retter veldig lite smak til å være indisk. Skuffende, men pluss for hyggelig betjening.

Takk, 115carinak
Anmeldt 7. mai 2022 via mobile enheter

Matopplevelse og god service i verdensklasse!
Vi valgte Kongelig måltid nr.2 og ble overøst med smaksrike delikatesser.
Nydelig forrett, 4 hovedretter m/tilbehør og en genial dessert. Ubeskrivelig godt!
Indisk mat har nå fått et ansikt hos meg, som før har hatt blandede opplevelser.
Daawat overbesviste 100 %.
Denne restauranten fortjener absolutt et besøk, anbefales på det sterkeste.
Vi skjønner godt den høye scoren på Tripadvisor, maten er himmelsk.
Undertegnede drar garantert tilbake!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, knutronny

Reisende som så på Daawat Masthugget - Indian Restaurant, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Daawat Masthugget - Indian Restaurant? Del dine erfaringer!