“Anbelafes”

tir. 8.10.
20:00
Vurdert som nr. 2 av 1 909 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 12. juni 2023 via mobile enheter

Hadde en veldig god opplevelse her. Veldig god mat, fin plass, veldig hyggelig betjening av servitøren vår Hikmat. Helt klart noe av det beste naan-brødet jeg har spist. Er du glad i indisk er dette en must pick.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Markus B

2024 av 896 anmeldelser

Anmeldt 28. mai 2023

Perfekt for en middag med venner! Man får veldig mye mat for pengene, og de ansatte var veldig hyggelige og morsomme!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, MartaH341
Anmeldt 22. april 2023 via mobile enheter

En koselig restaurant litt i utkanten. Vi hadde bestilt bord men kom litt tidligere. Bordet var klart så ikke noe problem. En rik og variert meny med alt du forventer skal være der og litt til. I tillegg til hovedrett tok vi med Chutney & Pickles. Rask servering av maten. Den smakte nydelig! Alle fire rettene var meget bra. Vennlige betjenten. Vi betale 450 SEK pr person inkludert drikke, sidedish, naan og dessert. Ikke dyrt. Kan anbefale å ta turen hit!

Dato for besøk: april 2023
Takk, kenneij1985
Anmeldt 8. april 2023 via mobile enheter

Veldig god mat, og bra prisnivå. Her får en Indisk mat av høy kvalitet til en fornuftig pris. Observant, behagelig og hyggelige servitører. Anbefales.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Fredrik F
Anmeldt 30. desember 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, eksemplarisk service, spesielt av Hikmat. Hvis du skal spise rundt middagstid kan det med fordel reserveres bord i forkant.

Mulighet for Halal og vegetarmat for de som ønsker det.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, 915kashifm

Reisende som så på Daawat Masthugget - Indian Restaurant, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Daawat Masthugget - Indian Restaurant? Del dine erfaringer!