Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Restaurant med nydelig mat !”
Anmeldelse av Epoque

Epoque
Vurdert som nr. 30 av 1 608 Restauranter i Göteborg
Prisklasse: kr 186 - kr 503
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Restauranten ligger plassert sentralt i Gøteborg ikke langt unna hovedgata, Kungsportavenyen. Er ikke stor, men fremstår som en hyggelig restaurant. Har også uteplass. Vi spiste «Alstrad torskerygg» som hovedrett. Den mest fantastiske torskemiddagen jeg har spist på restaurant noensinne. Utrolig smakfull tilberedt med tilbehør og svært god saus. Skal du besøke Gøteborg - ikke gå glipp av denne smaksopplevelsen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, puls1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (265)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 265 anmeldelser

Anmeldt 18. desember 2019

Hyggelig sted og virkelig god mat. Superhyggelige kelnere og god valuta for pengene . Vi kommer gjerne igjen

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, cathrinetaaven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Deilig kamskjell i litt spicy saus etterfulgt av en kjempegod wallgrens som ble anbefalt av en hyggelig servitør. Bør oppleves

Dato for besøk: november 2019
Takk, 886henryk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Spist lunsj her sammen med min mann. Veldig bra kvalitet på råvarer. Smakfullt og nydelig presentasjon av mat.

Dato for besøk: november 2019
Takk, olgab911
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2019

Besøkte reatauranten under weekend opphold i Gøteborg. Dette ble en god opplevelse, men det er noen småting som trekker ned. Det var få gjester i lokalet, tross dette ble vi rimelig lunkent mottatt og man fikk ikke den godstemningen som de beste klarer å skape. Maten var god uten den heller bød på noen wow opplevelse. Men for all del et bra sted som er verd å avlegge et besøk.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Epoque, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Epoque? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.