Det er alltid fint med et kjøleskap på rommet når man har små barn med på tur, men enda bedre når det fins et helt kjøkken. Dette hotellet har for oss blitt en favoritt. Det er 6. Gangen vi har vært der. Det ligger ca 10 min med trikk 2 og 4 ifra Liseberg/Korsvegen mot Mølndalen. Trikken går ofte! Og hotellet ligger rett ved stor ICA rett over veien ved trikkeholdeplassen, eller aller nærmest Willys rett ved hovedinngangen til hotellet. Her fins også frisør og bar. Det bygges mye rundt hotellet nå, så litt slitsomt å måtte gå rundt byggeområdet til trikken. Til slutt valgte vi å gå igjennom borettslaget der, skjønt det ble en liten labyrint av stengsler her og der. Men det gikk raskere.
Vi elsker hotellet fordi det er lett å kjøre til. Det ligger rolig til. Klarer ikke høre noe ifra naborommet. Det har kjøkken og sovesofa til barna. Sengene er gode og myke, ikke for myke for min vonde rygg. Men passe. Deilige dyner.
Frokostområdet har fått ny inndeling som er mere praktisk nå enn før mtp plassering av pålegg og brød. Det fins ikke melkedispenser der, du må ta ifra kartong ved kaffen sammen med noe rismelk o.l.
De tilbyr å lage vafler der. Du står og sjekker vaflene selv i 2,5 min. Syltetøy og krem i bolle ved siden av.
Du kan kjøpe trikkekort/SJ kort for 1 eller 3 døgn på hotellet. Velger du for 3 døgn kan du ta med barn opp til 20 år på voksen billetten. Gjelder «hele» Gøteborg. Buss også.
Vi valgte også Gøteborg pass denne gangen, kjøpt på hotellet. Ring og hør om de har inne. Dette sparer du fort inn hvis du skal ha inngang til Liseberg, Universeum, Gamletrikken, Albert Åberghuset. Vi tok 2 døgns pass.
Vi hadde barn på 4 og 6 år med oss.
Anbefaler også Gøteborgskalaset i August som vi har vært mye med på i ferier da det fins masse gratis å være med på som familie i Trädgårdsforenigens park.
Slottskogen må også nevnes, og Haga by. Kjempestore deilige kringler å få kjøpt, samt inngjerdet lekeplass ved kirken der.
Gøteborg er en veldig fin by å feriere i, og hotellet er supert. De tilbyr parkering på deres p plass til 145 svenske kroner pr natt mener jeg å huske. Du står trygt! Lukket om natten. Det fins relaxroom, men vi har ikke benyttet oss av dette.