Ronald K
1,0 av 5 boblerAnmeldt 6. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Unngå hotellet under Partille cup hvis du ønsker å sove godt……
Moa Walldén, Gästservice/receptionClarion Collection Hotel Mektagonen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. juli 2023
Hej Ronald,
Tack för att du tagit dig tid att ge oss feedback. Vad tråkigt att du inte haft en bra vistelse, det bor många ungdomar på hotellen i Göteborg under Partille cup, och vi beklagar att du inte fått en trivsam upplevelse.
Hoppas att du vill komma tillbaka tills oss!
Ha en fortsatt fin sommar,
Moa
3.6 km fra Clarion Collection Hotel Mektagonen
7.7 km fra Clarion Collection Hotel Mektagonen
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Store, nye, romslige rom med minikjøkken i et rolig område. Hyggelige ansatte. Stor parkering på hotellet til 225 SEK/døgn. Leie av kjøkkenutstyr 300 SEK (inkludert i pris ved over 5 overnattinger) Last ned parkeringsappen MobilPark Aimo. Du ser Liseberg fra hotellet, som er en 5 min biltur unna. Trikken går rett utenfor med 10 min avganger. Frokost, Fika (kake og kaffe) og kveldsmat er inkludert i pris, men utvalget trekker noe ned. Helg ok. Hotellet har ikke aktiviteter eller lekerom for barn, noe ikke vi trengte med tenåringer. Enkel ankomst til E6.

I sentrum trenger du parkeringsappen Gøteborg parkering. For buss og trikkebilletter trenger du appen Västtrafik To Go. Du finner Sushibar og renseri i bygget, og rundt hjørne er det en salatbar, et bakeri og et steakhouse. Maxi ICA er rett over veien.

Romtips: Last ned parkeringsappene Gøteborg parkering og MobilPark og bussappen Västtrafik To Go.
Dato for oppholdet: juli 2022
2  Takk, Karen S
Anmeldt 1. august 2021

Store flotte rom med gode senger. Sentral beliggenhet, men stille og rolig. Hyggelig betjening. God frokost og middagsbufeet er inkludert i prisen. Var litt for langt for oss med små barn å gå til Liseberg, men tok 2-3 minutter å kjøre. Parkeringshus rett utenfor inngangen til Liseberg.

Vi kommer definitivt tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Aina25
Linda Fehrling, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Mektagonen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Tusen tack för ert besök hos oss! Nästa gång visar vi gärna vägen till spårvagnen som endast tar 5 minuter från oss. då slipper ni köra själva och gå!

Välkomna tillbaka!
Vänligen
Hotell Mektagonen

Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Store flotte rom med kjøkken , ligger sentralt og har parkeringsplasser , hyggelig betjening og god frokost , kort avstand til Liseberg og sentrum , anbefales for de som vil bo bra og sentralt , trikken går rett utenfor hotellet for de som ønsker å reise kollektivt 😃

Dato for oppholdet: desember 2019
1  Takk, redbullking
HotelMektagonen, Informationsansvarig på Clarion Collection Hotel Mektagonen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2020

Tack snälla du för ditt trevliga omdöme. Vi blir väldigt glada över att läsa att du är nöjd med din vistelse hos oss. Vi önskar dig en god fortsättning på det nya året och hoppas att vi får chans att välkomna dig tillbaka nästa gång du besöker Göteborg!

Allt gott!
/Alexandra, Hotel Mektagonen

Anmeldt 26. oktober 2019

Greit rom, selv om hele hotellet er organisert på en veldig pussig og komplisert måte, der man går inn og ut av felles soner i et kontorbygg når man beveger seg mellom hotellets forskjellige avdelinger.

Det som virkelig trekker ned er frokosten. Har vært her to dager nå; den ene var det tomt for vanlig brød, den andre var det kun én type surt brød igjen. Ellers kun tørre rundstykker. Og brødristeren kan ikke brukes til vanlig brød, ellers går visst brannalarmen. Her finnes ikke vanlig smør, kun "bregott". Eggerøren er hvit og basert på pulver naturligvis. Den første dagen var det også tomt for kokte egg.

Forøvrig ekstremt dyr parkering, sek195/døgn i et avsidesliggende område.

Kommer nok ikke tilbake hit, og vil snbefale andre å unngå et første brsøk om de kan.

Romtips: Ikke kom hit, det er best
Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, mikaelholter
HotelMektagonen, Informationsansvarig på Clarion Collection Hotel Mektagonen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2019

Tack för din feedback!
Vad kul att höra att ni gillade våra rum. Vi försöker informera tydligt hur man ska ta sig till rummen och vi hoppas att det är lätt att hitta.
Vad tråkigt att höra angående frukosten, vi genomgår just nu en stor uppdatering gällande frukosten och tackar därför ödmjukast för era synpunkter så vi vet vad vi behöver förändra.

Ni är varmt välkomna tillbaka till oss.
/Lisa Hotel Mektagonen

Anmeldt 14. juli 2019

Litt spesielt Hotel, i bygning med mange andre bedrifter. Litt tungvint å komme til rommene, heiser og dører om en annen. Hyggelig betjening, reine men enkle rom. God frokost, men litt ikea aktig. Dyr parkering.

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, grow75
HotelMektagonen, Informationsansvarig på Clarion Collection Hotel Mektagonen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2019

Tack för din feedback!
Ni är varmt välkomna tillbaka!

/ Lisa, Hotel Mektagonen