“Ikke verdt pengene!”

Blackstone Steakhouse Kungstorget
Vurdert som nr. 28 av 1 834 Restauranter i Göteborg
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 8. mars 2024 via mobile enheter

Meget dyrt, men maten var helt ordinær. Små porsjoner, ikke nok mat for sultne menn og kvinner.

Vi ble skuffet, hadde større forhåpninger til den prisen!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Ragnhild B
Philip Ottosson, Marknadsföring på Blackstone Steakhouse Kungstorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2024

Vad synd att priset inte matchade era förväntningar. Det går alltid att be om lite påfyllning på tillbehör och såser så fixar vi det så klart!

Anmeldt 28. oktober 2023 via mobile enheter

Bra hovedtett, men dessverre littt sig biff denne gangen. Dårlig service etter klage på dessert ed sur melk. Her bude kjøkkenet tilby ny dessert.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Steinar2013
Anmeldt 29. september 2023

Konsepet med å steke din egen mat på en varm stein var skuffende. Trodde dette var et ordentlig steakhouse. Posjonene var små og prisen var høy. Hyggelig personell.

Dato for besøk: september 2023
Takk, GyrdO
Philip Ottosson, Marknadsföring på Blackstone Steakhouse Kungstorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2023

Vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att konceptet inte faller alla i smaken. Tack för besöket.

Anmeldt 2. september 2023 via mobile enheter

Koselige lokaler og gode stoler.
Servicen var bra og det var mange servitører på jobb.
Vi spiste Mixed Meat grill.
Kjøttet var godt og bernaisesausen var fantastisk.
Poteten smakte gammelt og hvitløksmøret smakte kun hvitløk.
Kun litt salat som tilbehør.
Kunne tenkt meg mere grønnsaker som sopp, løk, tomat etc.

Toalettene var ok.

Anbefaler å spise oksefilet.

Dato for besøk: september 2023
Takk, 670kais
Philip Ottosson, Marknadsföring på Blackstone Steakhouse Kungstorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2023

Tack för din recension och dina kommentarer om din upplevelse på Blackstone Steakhouse. Vi är glada att höra att du uppskattade våra mysiga lokaler och servicen från vårt team.

Det är också bra att höra att du gillade köttet och bernaisesåsen. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa råvaror och smakfulla såser.

Anmeldt 8. august 2023 via mobile enheter

Besøkte restauranten etter å ha lest anmeldelser på Tripadvisor .
Og vi blei ikke skuffet ~ nydelig mat og tilbehør.
Veldig koselig lokale og hyggelig betjening.
Vi spiste på denne restauranten to kvelder etter hverandre ~ og det var fordi vi var veldig fornøyd med maten !

Dato for besøk: august 2023
Takk, 482hannea

Reisende som så på Blackstone Steakhouse Kungstorget, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Blackstone Steakhouse Kungstorget? Del dine erfaringer!