“God service”

man. 9.12.
20:00
Vurdert som nr. 7 av 1 909 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 29. februar 2024

Førte gang i Sverige og vi besøkte den restauranten. Den var kjempe god og ansattene var kjempe hyggelige! Hadde anbefalt!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Hafso A

Anmeldt 21. februar 2024 via mobile enheter

Deilig mat, god service! Litt "stusslig"lokale, og vi var alene i restauranten..noe som ikke nødvendigvis ikke lover så bra. Men vi var godt fornøyd med maten.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Mariannelo
Anmeldt 20. desember 2023

Anstendig indisk mat, til en rimelig penge. Jeg spiste butter Masala med kylling og kjæresten min spiste en curry. Begge smakte genuint indisk, gode naan, litt smakløs ris.

Takk, K2398TKcc
Anmeldt 17. desember 2023 via mobile enheter

Hyggelig og velkomment personale, men lite trivelige lokaler og middels kvalitet på maten. Hadde høye forventninger pga rangeringen på Tripadvisor, men kan ikke si at de etterlevde dette på vårt besøk iallefall. Vi anser oss selv som godt kjent med det indiske kjøkken, og dette var skuffende.

Takk, elinig77
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Beste indiske vi har spist på lenge! God sevice. Hyggelig og servisminded betjening. Rent og pent. Kan absolutt anbefales.!

Takk, Traveler41966282846

Reisende som så på Indian Masala, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Indian Masala? Del dine erfaringer!