Fantastisk god og saftig hjemmelaget burger, vennlig og serviceinnstilt betjening, chill stemning! :)
7–11 av 132 anmeldelser
Perfekt burger. Beste burger i Gøteborg!!!!!!!!!!!!! Jeg liker den veldig mye. Den var veldig bra og anbefaler for alle andre
Veldig god mat, hyggelig betjening. Anbefales virkelig! Stedet har en hjemmekoselig atmosfære og burgerne er av utrolig god kvalitet. Søtpotetfriesene var også fantastiske. Vurderer å ta turen igjen i kveld ☺️
Anbefales for alle som ønsker god mat, hyggelig betjening og en litt roligere atmosfære.
Burgerne var veldig gode, mixed french fries var helt utrolig. Anbefales på det sterkeste
Fant denne når vi gikk en kveldstur. Fant oss en plass i det lille lokalet. Ble møtt og fulgt opp av en hyggelig servitør. Jeg prøvde Tryffel-burgeren. Smakrik saftig og utrolig god burger. Helt grei størrelse på burgeren og ålreit pris. Anbefales!