Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god og saftig hjemmelaget”
Anmeldelse av DINÉ Burgers

DINÉ Burgers
Vurdert som nr. 84 av 1 453 Restauranter i Göteborg
Prisklasse: USD 10 - USD 17
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk god og saftig hjemmelaget burger, vennlig og serviceinnstilt betjening, chill stemning! :)

Dato for besøk: september 2020
Takk, Tonedid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 114 anmeldelser

Anmeldt 9. februar 2020

Perfekt burger. Beste burger i Gøteborg!!!!!!!!!!!!! Jeg liker den veldig mye. Den var veldig bra og anbefaler for alle andre

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 951oskarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig betjening. Anbefales virkelig! Stedet har en hjemmekoselig atmosfære og burgerne er av utrolig god kvalitet. Søtpotetfriesene var også fantastiske. Vurderer å ta turen igjen i kveld ☺️

Dato for besøk: januar 2020
Takk, hannabergan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Anbefales for alle som ønsker god mat, hyggelig betjening og en litt roligere atmosfære.
Burgerne var veldig gode, mixed french fries var helt utrolig. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: november 2019
Takk, 713Jan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019

Fant denne når vi gikk en kveldstur. Fant oss en plass i det lille lokalet. Ble møtt og fulgt opp av en hyggelig servitør. Jeg prøvde Tryffel-burgeren. Smakrik saftig og utrolig god burger. Helt grei størrelse på burgeren og ålreit pris. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på DINÉ Burgers, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Kungsbacka, Halland
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i DINÉ Burgers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din